Nejprodávanější tituly - září 2015
věda a technika

Jak létají dopravní letadla - 11%
Aktualizované vydání úspěšné knihy, která reaguje na pokrok v rozvoji osobní letecké přepravy a konstrukci letadel. Zachycuje takové novinky, jako je například používání lehčích materiálů v konstrukci letadla, které redukují jeho váhu, změny zjednodu
věda a technika

Jak létají dopravní letadla

242 Kč
215 Kč
Československé zbraně ve světě - 20%
To, že Československo patřilo prakticky po celé 20. století mezi zbrojní velmoci, je všeobecně u nás známo. Avšak bližší informace o pohybu zbraní vyráběných v čs. továrnách, případně vyvinutých českými konstruktéry, byly celá léta přísně utajované.
věda a technika
Ukázky

Československé zbraně ve světě

314 Kč
251 Kč
Jawa 50 Pionýr - 11%
Vyhledávaný titul Jawa 50 Pionýr je určen všem pamětníkům, fanouškům i sběratelům nebo prostě těm, kdo na nejmenším motocyklu značky JAWA 50 dodnes jezdí. Druhé vydání volně navazuje na původní text, přibyly nové kapitoly, elektická schémata atd.
věda a technika

Jawa 50 Pionýr

314 Kč
279 Kč
Jawa Californian - 11%
Publikace pojednává o krátkém úseku motocyklové výroby firmy Jawa, ve kterém dosáhla svým modelem Californian úspěchu na světových trzích. Druhé vydání je rozšířeno o tři kapitoly, přináší nové detaily a novou fotografickou dokumentaci.
věda a technika

Jawa Californian

404 Kč
359 Kč
Systémy automatických zbraní - 11%
Kniha čtenáře seznamuje prakticky se všemi systémy fungování automatických zbraní od jejich vzniku až k současnému používání.
věda a technika

Systémy automatických zbraní

719 Kč
639 Kč
Hydroizolace plochých střech - 20%
Kniha popisuje a stovkami fotografií dokumentuje nejčastější poruchy plochých střech.
věda a technika
Ukázky

Hydroizolace plochých střech

254 Kč
203 Kč
Léta s Top Gear - 6%
(2x)

Clarkson je velmi vtipný… Jeho dobře nabroušená politická nekorektnost se čte s potěšením… Tento autor nemá daleko k tomu, aby se z něho stal britský národní klenot. Daily Telegraph

věda a technika
Ukázky

Léta s Top Gear

338 Kč
318 Kč
Režimová a administrativní ochrana civilního letiště - 11%
Monografie se zabývá problematikou zajištění bezpečnosti v civilním letectví, a to z hlediska analýzy rizik, právních předpisů, vědeckých metod, ale také z projekčního, ekonomického a kapacitního hlediska civilních letišť.
věda a technika

Režimová a administrativní ochrana civilního letiště

315 Kč
280 Kč
Tatra 805 - 11%

Nákladní automobil Tatra 805 vznikl na počátku 50. let 20. století, v době, kdy se celá Evropa stále ještě vzpamatovávala z následků druhé světové války.

věda a technika

Tatra 805

359 Kč
319 Kč
Technologie fyzické ochrany civilního letiště - 11%
Monografie se zabývá problematikou bezpečnostních hrozeb v oblasti civilní letecké dopravy, identifikací rizik a jejich následnou minimalizací pomocí bezpečnostních postupů a technologií fyzické ochrany na civilním mezinárodním letišti.
věda a technika

Technologie fyzické ochrany civilního letiště

315 Kč
280 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 28 položek
1 2 3 > >>