Nejprodávanější tituly - září 2015
počítače

Webcopywriting pro samouky - 11%
Nemáte vystudovaný marketing a nikdy jste nepracovali v internetové agentuře? To ještě neznamená, že byste tvorbu webových textů nemohli vzít do vlastních rukou! Webcopywriting pro samouky je kniha napsaná tak, aby jí rozuměla každá internetová lama.
počítače

Webcopywriting pro samouky

296 Kč
263 Kč
Skleněná klec - 11%
(2x)
Kniha Skleněná klec je oslavou technologie a současně varováním před jejím nesprávným používáním. Její autor, Nicholas Carr, popisuje osobní, společenské a ekonomické důsledky automatizace.
počítače

Skleněná klec

405 Kč
360 Kč
Algoritmy v jazyku C a C++ - 20%
Třetí rozšířené a aktualizované vydání úspěšné knihy naučí čtenáře nejdůležitější algoritmy a umožní mu prohloubit si znalost jazyka C i schopnost samostatné tvorby algoritmů.
počítače
Ukázky

Algoritmy v jazyku C a C++

220 Kč
176 Kč
Hardware pro začátečníky - 20%
Nemusíte být ani začátečník v práci s počítačem, ani uživatel s pokročilými znalostmi software, aby vás na adresu hardware netrápila vyjádření vašeho okolí či tisku ve stylu: "kdo by to neznal" či "jak jistě víte".
počítače
Ukázky

Hardware pro začátečníky

149 Kč
119 Kč
Internetový marketing - 11%
Chcete přilákat nové kupující na e-shop či znát efektivitu svých marketingových akcí?
počítače

Internetový marketing

449 Kč
399 Kč
Bezpečný internet
Autor podává vyvážený, přehledný a dostatečný návod pro výběr vhodného software, rady pro volbu správné ochrany, a také návod co běžný uživatel potřebuje, čím se má zabývat a věnovat zvýšenou pozornost, příp. jaký typ ochrany je možné pominout.
počítače

Bezpečný internet

89 Kč
Děti a dospívající online - 20%
Kniha určená nejen širší odborné veřejnosti představuje vybraná rizika, se kterými se dnešní děti mohou na internetu setkat.
počítače
Ukázky

Děti a dospívající online

254 Kč
203 Kč
Encyklopedie digitální fotografie - 20%
Průvodce světem digitální fotografie od A do Z. Jediný eBook v kterém najdete úplně vše pohromadě: od nastavení fotoaparátu, přes problematiku exponometrie, ostření, až po specifika digitální fotografie (barvy, filtry, obrazové formáty).
počítače
Ukázky

Encyklopedie digitální fotografie

349 Kč
279 Kč
Nejlepší triky pro Photoshop - 11%
Přemýšleli jste někdy o tom, jak byl vytvořen filmový plakát, co jste viděli v kině, a ta super reklama na zadní stránce časopisu? Nebo jak by vypadala obyčejná fotka, kdybyste k ní přidali pár neotřelých hollywoodských efektů?
počítače

Nejlepší triky pro Photoshop

621 Kč
552 Kč
Adobe Photoshop CS6 - 20%
S touto knihou se naučíte pracovat s programem Adobe Photoshop CS6 rychleji a efektivněji, než jste kdykoli předtím doufali.
počítače
Ukázky

Adobe Photoshop CS6

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 19 položek
1 2 > >>