Nejprodávanější tituly - září 2015
architektura

Barokní architektura v Čechách - 11%
(2x)
Kolektiv historiků umění z Univerzity Karlovy a Akademie věd ČR přináší ucelený pohled na příběh barokního stavitelství v Čechách a shrnuje výsledky dosavadního bádání do velkoryse koncipované monografie.
architektura

Barokní architektura v Čechách

1 080 Kč
960 Kč
Katedrála v Chartres - 11%
(1x)
Kniha historika umění Petra Kováče obsahuje rozsáhlý soubor fotografií, které byly většinou pořízeny po nedávném restaurování architektury, soch i sklomaleb chartreské katedrály.
architektura

Katedrála v Chartres

350 Kč
311 Kč
Legiobanka - 11%
Drobná, leč informacemi a fotografiemi nabitá publikace vypravuje příběh československých legií a budování jejich bankovního ústavu.
architektura

Legiobanka

248 Kč
220 Kč
Encyklopedie českých klášterů - 11%
Kniha představuje vůbec první pokus o souhrnný přehled české monastické architektury od středověkých počátků po josefínské reformy a výběrově zahrnuje i 19. a 20. století.
architektura

Encyklopedie českých klášterů

504 Kč
448 Kč
Praha moderní 2. díl - 11%
(1x)
Druhý díl úspěšného průvodce po moderní pražské architektuře první poloviny dvacátého století zachycuje slovem a obrazem další dvě stovky slavných, ale i méně známých, avšak architektonicky pozoruhodných staveb.
architektura

Praha moderní 2. díl

359 Kč
319 Kč
Architektura - 11%
(2x)
Terminologie architektury v obrazech. I tak by se dala nazvat názorná a přehledná publikace, zaměřená na historii architektury v našich zemích.
architektura

Architektura

431 Kč
383 Kč
Příběhy pražských svatyní - 11%
Obsáhlá publikace probírá v abecedním pořádku sakrální objekty na území hlavního města Prahy.
architektura

Příběhy pražských svatyní

449 Kč
399 Kč
Český mrakodrap - 11%

Kniha Petra Vorlíka sleduje na příkladech více než stovky proslulých i méně známých staveb nebo utopických projektů příběh skromného českého mrakodrapu.

architektura
Ukázky

Český mrakodrap

359 Kč
319 Kč
Domy s příběhem - 20%
Speciální vydání časopisu Xantypa DOMY S PŘÍBĚHEM představuje čtenářům domy se zajímavou minulostí, do kterých se otiskla osobnost jejich obyvatel a jež mají svůj genius loci.
architektura

Domy s příběhem

79 Kč
63 Kč
Katedrála sv. Mikuláše v Českých Budějovicích - 11%
Kniha je založena na průzkumu různých typů písemných a ikonografických pramenů, archeologicky zmapovaných situací a analýze stavebních prvků dochovaných ze všech etap vývoje této stavby.
architektura

Katedrála sv. Mikuláše v Českých Budějovicích

324 Kč
288 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 23 položek
1 2 3 > >>