Nejprodávanější e-knihy - září 2015
historie a fakta

Padrino Krejčíř - Gangster - 20%
(1x)
Kniha přinese řadu novinek, bude mít bohatou obrazovou přílohu a také velkou mapu s pavoukem vztahů kolem Krejčíře a jeho podvodů.
historie a fakta
Ukázky

Padrino Krejčíř - Gangster

199 Kč
159 Kč
Padrino Krejčíř – Afričan - 20%
(3x)
Přííběh o uprchlíkovi Radovanu Krejčířovi v Jihoafrické republice.
historie a fakta
Ukázky

Padrino Krejčíř – Afričan

199 Kč
159 Kč
České snění - 20%
(7x)
Čtivě napsaná kniha historika Pavla Kosatíka je věnována kolektivním českým snům 19. a 20. století, které vypovídaly zejména o falešných představách, touhách a iluzích, které Češi měli o sobě samých.
historie a fakta
Ukázky

České snění

288 Kč
230 Kč
České okamžiky - 20%
(2x)
V návaznosti na knihu České snění vychází další mimořádně čtivá kniha Pavla Kosatíka, představující klíčové okamžiky českých - politických i kulturních - dějin. Kniha poskytuje dobrý podklad k diskusím o Češích, češství a o českém národním charakteru.
historie a fakta
Ukázky

České okamžiky

248 Kč
198 Kč
V zájmu všeho křesťanstva - 20%
(1x)
Tak jako se Waterloo stalo v obecném povědomí synonymem pro porážku, Lepanto – námořní bitva Osmanů s benátsko-španělsko-papežskou koalicí vystupující jako tak zvaná Svatá liga – vstoupilo do dějin jako „bod obratu“.
historie a fakta
Ukázky

V zájmu všeho křesťanstva

139 Kč
111 Kč
Kuchyně pozdního středověku - 20%
(1x)
Na našem knižním trhu ojedinělá publikace, díky níž získáte ucelenou představu, jak se stravovali naši dávní předkové, jaká byla skladba jídla jednotlivých vrstev obyvatelstva a můžete si dokonce i vyzkoušet některý z uvedených receptů.
historie a fakta
Ukázky

Kuchyně pozdního středověku

169 Kč
135 Kč
Byl jsem agentem NKVD - 20%
(2x)
Autor popisuje svou cestu do služeb NKVD, metody vyškolování agentů, svou činnost informátora a provokatéra, válečná léta v Sovětském svazu, způsob, jakým sovětský režim nakládal s vlastními válečnými hrdiny i svůj konečný útěk na Západ.
historie a fakta
Ukázky

Byl jsem agentem NKVD

74 Kč
59 Kč
Z Hradešic do Vladivostoku a zpět - 20%
Deník Karla Stuchla z první světové války přináší pohled na ni takříkajíc zdola. Několik měsíců po vypuknutí první světové války v roce 1914 byl dvaadvacetiletý vesnický učitel Karel Stuchl povolán do rakouské armády a poslán na válečné pole.
historie a fakta
Ukázky

Z Hradešic do Vladivostoku a zpět

149 Kč
119 Kč
Ututlané dějiny - 20%
Felix Krumlovský, autor několika pozoruhodných knížek o české historii, si vzal na paškál celkem 35 osobností, slavných Čechů a Moravanů, aby se podíval, na některé záhady, které jsou s nimi spojeny.
historie a fakta
Ukázky

Ututlané dějiny

139 Kč
111 Kč
Ave Caesar II - 20%
Po mezihře v roli správce hispánské provincie se Caesarovi povedl mistrný tah. Smířil dva odvěké soupeře, Pompeia a Crassa. Vzájemnou spoluprací s těmito na svou dobu nejmocnějšími muži Říma utvořil trojici napříště známou jako první triumvirát.
historie a fakta
Ukázky

Ave Caesar II

159 Kč
127 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 92 položek
1 2 3 .. 10 > >>