Nejprodávanější hudba - září 2015

Lali cvičí jógu
Hudební CD Lali cvičí jógu vychází ze stejnojmenné velmi úspěšné knihy, která děti zábavnou a srozumitelnou formou učí základní cviky jógy.

Lali cvičí jógu

224 Kč
Jiná doba
Album Jiná doba spojuje hudbu dvou století. Jan Burian přizval ke spolupráci na své nové autorské desce třináct známých producentů a hudebníků české alternativní scény mladé a střední generace.

Jiná doba

261 Kč
Relax – Dech, brána života

Řízená relaxační technika jóganidra pro hluboké léčení sebe sama… přináší systematické uvolnění těla a hluboké zklidnění mysli, rozpouští stres a přebytečná napěti v těle.

Relax – Dech, brána života

135 Kč
Turniketem do ráje
Na první společné album Osamělých písničkářů Turniketem do ráje vybral Jan Jeřábek patnáct písní, které se letmo či silněji dotýkají témat duchovních nebo vesmírných.

Turniketem do ráje

225 Kč
Bonsai
Dvojalbum mapuje historii české folkové skupiny Bonsai (1981-1987) založené studenty pražské lékařské fakulty, laureátů interpretační Porty v letech 1983 a 1984. Bohatě vypravené vydání obsahuje reprezentativní kolekci čtyřiceti koncertních nahrávek.

Bonsai

351 Kč
New Challenges 2 Class CDs
CD k výukové řadě New Challenges

New Challenges 2 Class CDs

609 Kč
Meditace 1
Meditace uvolní vnitřní napětí nasbírané během života. Zaposlouchejte se do slov doprovázených hudbou, jež vás povedou do vlastního nitra, kde budete moci následně pracovat sami na sobě.

Meditace 1

213 Kč
New Chatterbox 2 Class Audio CDs
This is the new edition of this ever popular course for young beginners - now available at three levels.

New Chatterbox 2 Class Audio CDs

610 Kč
Chit Chat  2 Class Audio CDs
Dvoudílný motivující kurz pro žáky ze 3. nebo 4. tříd ZŠ, který rozvíjí všechny řečové dovednosti: mluvení a poslech, čtení i psaní.

Chit Chat 2 Class Audio CDs

666 Kč