Nejprodávanější tituly - září 2015
děti a mládež

Cvičení z českého jazyka v kostce pro SŠ - 11%
Oblíbená doplňková učebnice v přepracovaném a aktualizovaném vydání přináší k procvičení veškeré učivo probírané v hodinách českého jazyka a slohu na středních školách.
děti a mládež

Cvičení z českého jazyka v kostce pro SŠ

206 Kč
183 Kč
Šišatý švec a myšut - 11%
(6x)
Po dětmi a jejich rodiči oblíbených knížkách Veliký tůdle a Příšerky a příšeři je Šišatý švec a myšut zřetelnějším návratem k anglickým říkadlům jako k trvalé inspiraci básníka, spisovatele a překladatele Pavla Šruta.
děti a mládež

Šišatý švec a myšut

152 Kč
135 Kč
Terezínské ghetto - 11%
Historička Veronika Válková ve svých knihách přenáší čtenáře do skutečné, reálné historie, kde spolu s Bárou zažívají napínavé chvilky, zároveň se toho ale také hodně dozvědí.
děti a mládež

Terezínské ghetto

224 Kč
199 Kč
Jak si postavit auto - 6%
(12x)
Dva kamarádi, krysák Arny a vrabčák Zíla, se rozhodnou, že si postaví auto. Získají důležitého spojence, žabáka Kristiána. V příběhu, kde během stavby musí překonávat mnoho různých překážek, se čtenář dozví, jak je sestrojen a jak funguje automobil.
děti a mládež
Ukázky

Jak si postavit auto

253 Kč
238 Kč
Ducháčkovic rodina – aneb Strašidla mezi námi - 11%
Seznamte se s Ducháčkovými! Tatínek Mlživoj, maminka Blanka a jejich tři neposední potomci, jsou milá strašidla, kterých se rozhodně nemusíte bát. Lidí se sice trošku straní, ale když na to přijde, rádi jim v lecčem pomohou.
děti a mládež
Ukázky

Ducháčkovic rodina – aneb Strašidla mezi námi

206 Kč
183 Kč
Kluk v sukních - 6%
Další třeskutě zábavná i dojemná knížka britského herce, scenáristy a spisovatele Davida Walliamse, autora bestselleru Babička drsňačka a Pan Smraďoch.
děti a mládež

Kluk v sukních

202 Kč
190 Kč
Malý miliardář - 6%
(2x)
Joe je boháč, přesně řečeno nejbohatší dvanáctiletý kluk v celé Británii. Má všechno, nač si vzpomene: vůz formule 1, kino, pět set párů sportovních bot, orangutana jako sluhu. A přece mu něco důležitého chybí: kamarád…
děti a mládež

Malý miliardář

202 Kč
190 Kč
Obrázky z československých dějin - 11%
(2x)
Knížka obrázkových seriálů z naší historie volně navazuje na velmi oblíbené Obrázky z českých dějin a pověstí.
děti a mládež

Obrázky z československých dějin

269 Kč
239 Kč
Magor dětem - 6%
(6x)
Knížku půvabných veršů pro malé děti napsal básník, esejista a kulturní organizátor Ivan M. Jirous v osmdesátých letech během těžkého žaláře ve Valdicích, do něhož byl odsouzen z politických důvodů.
děti a mládež

Magor dětem

239 Kč
224 Kč
Chit Chat 1 Activity Book Czech Edition - 11%
Dvoudílný motivující kurz pro žáky ze 3. nebo 4. tříd ZŠ, který rozvíjí všechny řečové dovednosti: mluvení a poslech, čtení i psaní.
děti a mládež

Chit Chat 1 Activity Book Czech Edition

277 Kč
246 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 154 položek
<< < 1 2 3 4 .. 16 > >>