Nejprodávanější tituly - září 2015
historie a fakta

Ututlané dějiny - 20%
Felix Krumlovský, autor několika pozoruhodných knížek o české historii, si vzal na paškál celkem 35 osobností, slavných Čechů a Moravanů, aby se podíval, na některé záhady, které jsou s nimi spojeny.
historie a fakta
Ukázky

Ututlané dějiny

139 Kč
111 Kč
Erbovní mapa hradů, zámků a tvrzí v Čechách 4 - 11%
Ve čtvrtém dílu "Erbovní mapy" navštívíme krajinu hradů, zámků a tvrzí severovýchodně od Prahy. Od Mělníka proti proudu Labe se přes Brandýs a Lysou dostaneme k Nymburku.
historie a fakta

Erbovní mapa hradů, zámků a tvrzí v Čechách 4

297 Kč
264 Kč
Hranice pravdy - 6%
(1x)
Hranice pravdy stojí na pomezí mezi historií a fikcí. Autor v ní pojednává o dramatickém Husově procesu v Kostnici v letech 1414-1415.
historie a fakta

Hranice pravdy

253 Kč
238 Kč
Husák - 11%
Gustáv Husák ostáva v našich dejinách ako veľká a tragická osobnosť. Veľká svojimi zámermi a cieľmi a pritom tragická, pretože ich nedokázal a nemohol uskutočniť. Napriek tomu neklesol ani pod ťarchou svojho zničeného osobného života.
historie a fakta

Husák

260 Kč
231 Kč
Jan Hus známý i neznámý - 11%
Jiří Kejř vypráví čtivou formou příběh života mistra Jana Husa, zvláštní pozornost zaměřuje na průběh a okolnosti jeho procesu na kostnickém koncilu. Shrnuje tak své dlouholeté bádání, které této klíčové osobnosti našich dějin věnoval.
historie a fakta

Jan Hus známý i neznámý

216 Kč
192 Kč
Mussoliniho žraloci - 11%
Mimořádně vzrušující kapitola 2. světové války, v níž sehrály pozoruhodnou roli italské ponorky, bojující nejen ve vodách Středomoří, ale také Rudomoří a Atlantiku.
historie a fakta

Mussoliniho žraloci

386 Kč
343 Kč
Nápravník zažitých nepravd
Nápravník zažitých nepravd (o Václavu Klausovi) vznikl na základě rozhovorů, které měl jeho autor skvělou možnost vést přímo se stále aktivním prezidentem v rámci návštěv na Hanspaulce přibližně od počátku jara 2014 do konce zimy tohoto roku.
historie a fakta

Nápravník zažitých nepravd

62 Kč
Perzekuce Václava Havla - 11%
Soubor textů Václava Havla a o Václavu Havlovi zachycuje perzekuci, kterou v době normalizace zažíval Havel na vlastní kůži. Zachycuje ale také zásadní proměnu jeho života.
historie a fakta

Perzekuce Václava Havla

314 Kč
279 Kč
Pod rakouskou orlicí a českým lvem - 11%
Kniha je příběhem vojáka-důstojníka, který se zúčastnil bitev na ruské i na italské frontě, je plná drobných, vážných i nevážných příhod, které se mu přihodily na bojištích i v nemocnicích a v období rekonvalescence.
historie a fakta

Pod rakouskou orlicí a českým lvem

268 Kč
238 Kč
Půjdu do pekla spokojen... - 11%
Je to fascinující příběh. Vysoký důstojník SS Adolf Eichmann, pověřený uskutečněním obludného plánu vyhlazení židovského obyvatelstva na všech územích ovládaných nacistickým Německem, patří k nejbizarnějším osobnostem 20. století.
historie a fakta

Půjdu do pekla spokojen...

161 Kč
143 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 339 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 34 > >>