Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - září 2015

Proč obrazy nepotřebují názvy
(3x)
Kolik je na světě originálů, co všechno změnil černý čtverec a proč by někdo kradl pisoár? Na takové a mnohé další otázky nabízí odpověď tato vizuálně hravá kniha o moderním umění s napínavým detektivním příběhem v komiksové podobě.
Ukázky

Proč obrazy nepotřebují názvy

356 Kč
Stalker
(4x)

Bez Joony Linny je policie bezmocná.

Před devíti lety byl pastor Rocky Kyrklund odsouzen za brutální vraždu a svěřen do psychiatrické péče. Z událostí si nic nepamatuje - od tragické autonehody trpí opakujícími se výpadky a ztrátou paměti...

Stalker

314 Kč
Léto
(8x)
Po knížce o jaru přichází Léto. Autorka na obrázcích znovu vypráví své malé, vtipné příběhy všedního dne, které poutají a bystří pozornost, podněcují fantazii a řečové schopnosti, ale hlavně baví malé i větší děti.

Léto

254 Kč
Písničky bez muziky
(1x)
V knížce Emanuela Frynty, která poprvé vyšla až dlouho po autorově smrti, se skrývají notoricky známé nonsensové verše prvotně určené dětem, avšak milované mnoha dospělými.

Písničky bez muziky

211 Kč
Syn
(1x)
Sonny je ideální vězeň. V moderní, přísně střežené věznici Staten se těší značné oblibě, neboť slouží ostatním vězňům jako zpovědník.
Ukázky

Syn

404 Kč
1984 - Grafický román
(1x)
Jedno z nejznámějších děl světové literatury v sobě pojí prvky společensko-politického a vědecko-fantastického románu. Je obžalobou diktatury ve všech jejích podobách.

1984 - Grafický román

539 Kč
Album etud 1
(2x)
ALBUM ETUD 1-5, velmi povedená a úspěšná série pěti sešitů pro klavír, které vznikly na základě potřeby vytvořit mnohostranný a široký studijní materiál, jenž by vyhovoval všem požadavkům na moderní klavírní vyučování, ...

Album etud 1

143 Kč
Maus
(9x)
Souborné vydání obou dílů slavného komiksu. Maus je děsivým - a současně hodnotně umělecky ztvárněným - zobrazením holocaustu, které oslovilo miliony čtenářů po celém světě. Místo lidí vystupují v příběhu myši a jiná zvířata – odtud název knihy.

Maus

424 Kč
České snění
(3x)
Čtivě napsaná kniha historika Pavla Kosatíka je věnována kolektivním českým snům 19. a 20. století, které vypovídaly zejména o falešných představách, touhách a iluzích, které Češi měli o sobě samých.

České snění

403 Kč
Tobiáš Lolness (souborné vydání)
(8x)
Souborné vydání obou dílů v jednom svazku.
Ukázky

Tobiáš Lolness (souborné vydání)

432 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>