Nejprodávanější audioknihy na CD - září 2015

Vyhasínání mozku Martina Kleina
Audioverze románu nizozemského spisovatele Bernlefa (vlastním jménem Hendrich Jan Marsman) o muži stiženém Alzheimerovou chorobou.

Vyhasínání mozku Martina Kleina

179 Kč
Dívka, která kopla do vosího hnízda
(3x)
Závěrečný díl trilogie Milénium bezprostředně navazuje na díl druhý… Mikael Blomkvist najde na Zalaščenkově statku postřelenou Lisbeth Salanderovou spolu s těžce zraněným Alexandrem Zalaščenkem… Lisbeth plánuje pomstu.
Ukázky

Dívka, která kopla do vosího hnízda

280 Kč
Hrůzostrašné pohádky
Hrůzostrašné pohádky pro děti čte Josef Somr.

Hrůzostrašné pohádky

242 Kč
Jablko je vinno
Dialogy protagonistů ze stejnojmenné knihy Miroslava Horníčka. Neotřelý, lehce ironický pohled Miroslava Horníčka na vybrané slavné milenecké dvojice minulosti.

Jablko je vinno

210 Kč
Kvak a Žbluňk jsou kamarádi
(1x)
Úsměvné a hřejivé vyprávění o dvou kamarádech, zeleném žabákovi Kvakovi a hnědém ropušákovi Žbluňkovi. Audioknih v interpretaci Vojtěcha Dyka a Jakuba Prachaře.

Kvak a Žbluňk jsou kamarádi

212 Kč
Nahá pravda
(7x)
Nemáte čas číst? Nebo byste rádi rozumně využili čas například strávený v autě? Autoři loňského bestselleru Všechno je jinak, známí ekonomové Šichtařová a Pikora, ve své audioknize Nahá pravda rozcupovávají mýty, které se na nás valí z médií.

Nahá pravda

230 Kč
Steve Jobs
(7x)
Exkluzivní životopis Steva Jobse, zakladatele Applu, na 3 CD (formát mp3).

Steve Jobs

339 Kč
Tělo
V Castle Rock se Teddy, Chris, Gordi a Vern doslechnou o dalším chlapci Rayovi Browerovi, který se ztratil a policie ho nemůže najít. Jelikož se jen flákají, rozhodnou se podniknout cestu, aby zmizelého nalezli.

Tělo

224 Kč
Vybraná společnost. Hvězdy vyprávějí
V roce 1992 se sešli ve studiu Národního divadla herci a akademický malíř. Vyprávěli si veselé historky ze života a jejich povídání bylo zaznamenáno a posléze sestříháno do cca jedné hodiny.

Vybraná společnost. Hvězdy vyprávějí

179 Kč
Žítkovské bohyně
(38x)
Vysoko v kopcích Bílých Karpat jsou řídce rozeseta přikrčená stavení. Všude je daleko. Říká se, že právě proto si tam některé ženy dokázaly uchovat vědomosti a intuici, kterou jsme ztratili. Předávaly si ji z generace na generaci řadu století.

Žítkovské bohyně

314 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 95 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 > >>