Nejprodávanější e-knihy v roce 2015

Dcery pana Darcyho
(2x)
Nejoblíbenější román anglické klasické literatury, Pýcha a předsudek Jane Austenové, končí – jak jinak – svatbou. Jak to bylo dál? Žila Elizabeth se svým Darcym opravdu pak šťastně až do smrti?“ A tu se chápe pera současná britská spisovatelka E. Astonová.
Ukázky

Dcery pana Darcyho

119 Kč
Děti plástve
Kastor zjišťuje, že byl podveden, a to znamená, že jeho slibně se vyvíjející vojenská kariéra je omyl. Jak se má zachovat? Má dodržovat kázeň a bez odmluv a přemýšlení plnit rozkazy, nebo se hydře, do jejíchž spárů se dostal, vzepřít?
Ukázky

Děti plástve

109 Kč
Diverzanti a agenti v akci
Milan Kovář dlouhodobě mapuje vývoj a akce speciálních a protiteroristických jednotek celého světa.
Ukázky

Diverzanti a agenti v akci

254 Kč
Filosofie mysli
Tato kniha pojednává o klasických problémech a koncepcích filosofie mysli, jako je ontologický dualismus, analytický behaviorismus, fyzikalismus, teorie identity,
Ukázky

Filosofie mysli

129 Kč
Florencie
Mapa Florencie. Co byste měli vidět. Tipy, jak trávit volný čas. Praktické rady na cesty. Seznam hotelů a restaurací.
Ukázky

Florencie

129 Kč
Irsko
Kapesní průvodce řady Berlitz jsou již dlouhodobě zárukou pečlivě a přehledně zpracovaných a aktuálních turistických informací a rozhodně ne náhodou patří mezi nejprodávanější průvodce na světě.
Ukázky

Irsko

129 Kč
Islámský design
Odborník v oboru geometrie Daud Sutton nabízí ve své knize výjimečný vhled do islámské kultury, odhaluje tajemství islámských geometrických vzorů, vysvětluje, odkud pocházejí, jak vznikají, a přibližuje duchovní vzkazy, jež jsou v nich zakódované.
Ukázky

Islámský design

149 Kč
Jako laň na výšinách
Kniha je úchvatnou alegorií o touze Božích dětí nechat se dovést na výšiny lásky, radosti a vítězství. Hlavní hrdinka s netradičním jménem Bázlivá kráčí na své duchovní pouti na výšiny za dobrým Pastýřem.
Ukázky

Jako laň na výšinách

120 Kč
JFK 33 - Soumrak světů
JFK s přáteli a kolegy jsou jen jedni z mnoha příslušníků neviditelné armády chránící rovnováhu paralelních světů. Je to práce jako každá jiná, jen se při ní častěji umírá. Někdy jde o drobnost, jindy doslova a do písmene o všechno.
Ukázky

JFK 33 - Soumrak světů

149 Kč
Klinická genetika
Publikace je určena pro pregraduální a postgraduální studenty lékařských fakult pro výuku předmětu Klinická genetika. Přináší základní teoretické informace z oboru, nezbytné pro řešení nejčastějších praktických situací v genetické ambulanci.
Ukázky

Klinická genetika

70 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100