Nejprodávanější e-knihy v roce 2015

Panenka
(2x)
Rozvedená novinářka Beata se nastěhuje zpět do rodného města ke své ovdovělé matce a chce napsat svůj první literární počin. Vybere si k tomu skutečný životní příběh bývalé narkomanky Evy, která zbavená svéprávnosti žije v soukromém sanatoriu.
Ukázky

Panenka

119 Kč
Probuď se ze snu
Zajímá vás, kdo doopravdy jste? Zda má život nějaký smysl? Opravdu nás láska zachrání? Co se skrývá za iluzí fyzického světa? Jak se tvoří realita a jakou roli v celém procesu hraje člověk? Je život opravdu hra Vědomí? Existuje osud?
Ukázky

Probuď se ze snu

180 Kč
Přezrálé moruše
(1x)
Patřili ke „šťastné generaci“, na rozdíl od svých rodičů a prarodičů nezažili hrůzy světových válek, ale ani jejich život nebyl jednoduchý. Eva, dcera komunistických rodičů, po setkání s pétépákem Vlastou přehodnocuje své dosavadní názory...
Ukázky

Přezrálé moruše

199 Kč
Psychoanalytické koučování
Smyslem této ojedinělé publikace je propojit dva stěžejní přístupy ke klientům, které se zatím v praxi příliš nepotkaly – psychoanalýzu a management.
Ukázky

Psychoanalytické koučování

297 Kč
Romové a stereotypy
Text publikace přináší bližší pohled na složitou interkulturní problematiku, z níž získané stereotypy vycházejí jako kumulativní archivy většinou negativně zpracovaných zkušeností s druhými.
Ukázky

Romové a stereotypy

100 Kč
Srdce ledu
Třetí sbírka povídek autora klasické sci-fi vás zavede k Poslednímu soudu, ukáže vám cestu paralelními světy a nechá napospas mimozemské invazi. Kromě toho budete moci navštívit poslední galaktický con a zúčastnit se projektu na probuzení Boha.
Ukázky

Srdce ledu

99 Kč
Špion čtyř králů
Pero da Covilha (asi 1450–asi 1530) byl portugalský diplomat a vyzvědač, označovaný za krále špionů – sloužil celkem čtyřem králům.
Ukázky

Špion čtyř králů

99 Kč
Teologie těla
Teologie těla je soubor promluv Jana Pavla II. přednesených během prvních pěti let jeho pontifikátu. Svatý Otec v nich postupně odhaluje ohromující vizi manželství a lidské lásky v Božím plánu.
Ukázky

Teologie těla

190 Kč
Trénink techniky řeči
(1x)
Jediná komplexní tréninková učebnice mluvní techniky u nás je určena všem, kteří chtějí hovořit kultivovaným a zvučným hlasem, potlačit zvukovou monotónnost svého projevu a posílit vyzařování své osobnosti.
Ukázky

Trénink techniky řeči

254 Kč
Válka o Irák
Publikace tří českých novinářů, přímých aktérů války v Iráku, přináší v deníkové formě jejich osobní svědectví.
Ukázky

Válka o Irák

199 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>