Nejprodávanější e-knihy v roce 2015
cestování

Navždy Provence - 20%
(5x)
Z každé maličkosti, kterou můžeme spolu s autorem objevovat a obdivovat na francouzském venkově, na nás dýchá pohoda a vlídný humor. Do pestré směsice zážitků patří zpívající ropuchy v St. Pantaléon či přednáška na téma pastis.
cestování
Ukázky

Navždy Provence

148 Kč
118 Kč
Srí Lanka,  Maledivy - 20%
Tato publikace podává informace o nejzajímavějších lokalitách Srí Lanky a Malediv pomocí zpracovaných tras včetně praktických rad pro individuálního turistu.
cestování
Ukázky

Srí Lanka, Maledivy

100 Kč
80 Kč
Dobrodružství české rodiny v Austrálii - 20%
V říjnu 1980 jsme se vydali s manželem a třemi dětmi do míst odkud nebylo v té době návratu. Byl to kontinent na druhém konci světa o němž jsme takřka nic nevěděli.
cestování
Ukázky

Dobrodružství české rodiny v Austrálii

95 Kč
76 Kč
Jak jsem dobyl Nový Zéland a jak Nový Zéland dobyl mě - 20%
První z knih odvážného cestovatele, který projel svět křížem krážem. Někde zkoušel uspět pracovně, jinde prostě přežít. Kniha, která vám dokáže, že se kdokoliv může ze dne na den sebrat a vyrazit do světa.
cestování
Ukázky

Jak jsem dobyl Nový Zéland a jak Nový Zéland dobyl mě

99 Kč
79 Kč
2012 - 20%
(2x)
Cestovatel, etnolog a spisovatel Miloslav Stingl se v této knize vydává za tajemstvím indiánských měst a indiánských pyramid.
cestování
Ukázky

2012

149 Kč
119 Kč
Jižní Amerikou přes Patagonii k Orinoku - 20%
Kniha vychází z mnohaměsíčního putování po Chile, Argentině, Uruguaji, Bolívii, Peru, Ekvádoru, Venezuele a Kolumbii a opětovných návratů do Jižní Ameriky.
cestování
Ukázky

Jižní Amerikou přes Patagonii k Orinoku

139 Kč
111 Kč
Svatí na Karlově mostě - 20%
Projděte se s námi po Karlově mostě a nechte si povídat o svatých, kteří na vás mlčky shlížejí ze svých kamenných podstavců. V unikátní publikaci "Svatí na Karlově mostě" Jiří Glet sesbíral příběhy vzniku jednotlivých soch i životů svatých.
cestování
Ukázky

Svatí na Karlově mostě

89 Kč
71 Kč
Jak jsem přece jen došla do Compostely - 20%
(1x)
Autorka dílem dojela na kole, dílem došla z Prahy do Santiaga de Compostela. Její deník je dokumentem pocitů ženy, která sama putuje Evropou, bojuje s živly, prožívá radosti i pochybnosti.
cestování
Ukázky

Jak jsem přece jen došla do Compostely

100 Kč
80 Kč
Ostrovy krásy, lásky a lidojedů - 20%
Vyprávění o krásách a tajích Tahiti, Samoy, Nového Zélandu, Markéz či Velikonočního ostrova přináší nejen brilantní Stinglovy postřehy, upevněné odbornou erudicí etnologa, ale i zcela nové pasáže věnované dalšímu polynéskému fenoménu: lidojedství.
cestování
Ukázky

Ostrovy krásy, lásky a lidojedů

199 Kč
159 Kč
Ultreia - 20%
(1x)

Autor vykonal v letech 1991-1996 po etapách pěší pouť z Prahy do Santiaga de Compostela a na mys Finisterre. Kniha „Ultreia“ není jen cestovním deníkem, ale vícevrstevným vyprávěním, které obsahuje i mnohé historie, historky a legendy spojené s cestou.

cestování
Ukázky

Ultreia

320 Kč
256 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 51 položek
1 2 3 .. 6 > >>