Nejprodávanější e-knihy v roce 2015
společenské vědy

Černá labuť - 20%
(13x)
Bestseller amerického akademika a investičního poradce libanonského původu analyzuje fenomén "černých labutí", tj. nepředvídaných jevů a událostí s významným dopadem na život jedince nebo celé společnosti, jakým byl např. teroristický útok z 11. září 2001.
společenské vědy
Ukázky

Černá labuť

199 Kč
159 Kč
Vzpoura deprivantů - 20%
(2x)
Kniha je určena všem lidem zajímajícím se o zlo ve společnosti - autoři se pokoušejí pochopit, proč jsou někteří lidé zrůdy, bez ohledu na to, zda se chovají kriminálně, nebo zákonu unikají a jsou z nich lidé někdy nesmírně mocní, bohatí - a oblíbení.
společenské vědy
Ukázky

Vzpoura deprivantů

199 Kč
159 Kč
České snění - 20%
(7x)
Čtivě napsaná kniha historika Pavla Kosatíka je věnována kolektivním českým snům 19. a 20. století, které vypovídaly zejména o falešných představách, touhách a iluzích, které Češi měli o sobě samých.
společenské vědy
Ukázky

České snění

288 Kč
230 Kč
Češi - 20%
Dvacet esejí nevypráví příliš o tom, co by český národ měl dělat, jestliže chce přežít, a popřípadě se dostat dál; víc mluví o tom, co by dělat neměl.
společenské vědy
Ukázky

Češi

190 Kč
152 Kč
Umění zahálky - 20%
(1x)
Jak zahálet a tím si uchovat svěžet a zdravý rozum. Jak přežít v době computerů bez antidepresiv. Chvála pomalosti a rozumu.
společenské vědy
Ukázky

Umění zahálky

121 Kč
97 Kč
Indián - 20%
Autor v historických souvislostech pojednává o tradičních hodnotových a duchovních aspektech lidského bytí v kontrastu se změnami, které přináší současná globalizačně konzumní civilizace. 2. vydání.
společenské vědy
Ukázky

Indián

89 Kč
71 Kč
Nejspanilejší ze všech bohů - 20%
Jsme plně svobodní, částečně, anebo je naše svoboda jenom zdánlivá, zatímco každý náš čin je okem řetězu příčin a důsledků? Otázka svobodné vůle zaměstnává teology, filozofy, psychology i právníky tisíce let.
společenské vědy
Ukázky

Nejspanilejší ze všech bohů

140 Kč
112 Kč
Revoluční ekonomie: O systému a lidech - 20%
Respektovaný ekonom Tomáš Sedláček si s publicistou Romanem Chlupatým k debatě přizval amerického anarchistu Davida Graebera, jednoho z vůdců světového hnutí Occupy, ale též uznávaného antropologa.
společenské vědy
Ukázky

Revoluční ekonomie: O systému a lidech

98 Kč
78 Kč
Tyranie okamžiku - 20%
(5x)
Originální esej odborníka v oboru sociální antropologie, formulovaný s vtipem a nadledem. Proč všechny úžasné technologie vynalezené k úspoře času vedou nezadržitelně k tomu, že budeme mít nevyvratitelný pocit, že času máme stále méně?
společenské vědy
Ukázky

Tyranie okamžiku

99 Kč
79 Kč
Všechno je jinak - 20%
(3x)
Co když je všechno jinak, než se na první pohled zdá? Ve společnosti roste napětí. Nepokoje se šíří Evropou. Jedna krize střídá druhou. Možná se blíží kolaps eurozóny. Jak to skončí? Vstupujeme do nové éry?
společenské vědy
Ukázky

Všechno je jinak

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 77 položek
1 2 3 .. 8 > >>