Nejprodávanější e-knihy v roce 2015
věda a technika

Elektroinstalace doma a na chatě - 20%
(1x)
Třetí vydání úspěšného titulu bylo sestaveno i na základě dotazů a připomínek čtenářů k předchozímu vydání, respektuje platné vyhlášky a normy, ale necituje je.
věda a technika
Ukázky

Elektroinstalace doma a na chatě

135 Kč
108 Kč
Šokující vítězství - 20%
Válečná střetnutí se zcela nečekaným koncem, kdy proti všemu očekávání vyhrál outsider. Docházelo k nim před naším letopočtem, známe takové případy i z doby moderní.
věda a technika
Ukázky

Šokující vítězství

237 Kč
190 Kč
České katastry od 11. do 21. století - 20%
(1x)
Je to první souvislá kniha s podobnou tematikou na našem trhu, která je určena geodetům, studentům, milovníkům historie, čtenářům literatury faktu a všem technicky zaměřeným čtenářům. Popisuje vývoj katastrů od úplných počátků do dnešní doby.
věda a technika
Ukázky

České katastry od 11. do 21. století

254 Kč
203 Kč
Pracujeme se dřevem - 20%
V upraveném vydání úspěšné knihy se čtenáři dozví jaké jsou základní druhy dřeva, jak postupovat při jeho ručním opracování, jak dřevo reaguje na změnu prostředí, jaké povrchové úpravy se používaly dříve a nyní, jaké si zvolit pracovní nástroje.
věda a technika
Ukázky

Pracujeme se dřevem

135 Kč
108 Kč
Jak létají dopravní letadla - 20%
Kniha určená pro všechny, kdo se zajímají o letadla a chtějí se dozvědět vše podstatné o jejich provozu. Pro všechny ty, kdo jsou jimi fascinováni a žasnou, že stroj vážící kolem 400 tun se dokáže vznést do vzduchu a plout nebem rychlostí přes 800 km/h aj.
věda a technika
Ukázky

Jak létají dopravní letadla

220 Kč
176 Kč
Československé zbraně ve světě - 20%
To, že Československo patřilo prakticky po celé 20. století mezi zbrojní velmoci, je všeobecně u nás známo. Avšak bližší informace o pohybu zbraní vyráběných v čs. továrnách, případně vyvinutých českými konstruktéry, byly celá léta přísně utajované.
věda a technika
Ukázky

Československé zbraně ve světě

314 Kč
251 Kč
Sklepy v zahradě - 20%
Chystáte se postavit na svém pozemku sklep pro rekreační nebo hospodářské účely? Nejste si jisti tím, co všechno taková stavba obnáší? Pak bude pro vás tato publikace užitečným pomocníkem.
věda a technika
Ukázky

Sklepy v zahradě

195 Kč
156 Kč
Stavba pece na pizzu a chleba - 20%
Chtěli byste si pochutnat na křupavém domácím chlebu nebo si upéct pizzu ve vlastní peci? Nic není nemožné. V praktické příručce najdete návod na stavbu venkovní pece na chleba a pece na pizzu v interiéru.
věda a technika
Ukázky

Stavba pece na pizzu a chleba

149 Kč
119 Kč
100 tradičních stavebních detailů - ochrana proti vodě - 20%
Kniha přináší výběr 100 tradičních, léty prověřených detailů týkajících se problematiky dodatečného odvlhčování zdiva, uváděných v odborných publikacích zejména na konci 19. a v první polovině 20. století.
věda a technika
Ukázky

100 tradičních stavebních detailů - ochrana proti vodě

280 Kč
224 Kč
V soukolí okřídleného šípu - 20%
Knihu si nenechá ujít žádný zájemce o historii i současnost motorizmu. Dramatické příběhy Ing. Karla Hrdličky a Ing. Petra Hrdličky, CSc., otce a syna, kteří svůj život spojili s mladoboleslavskou automobilkou.
věda a technika
Ukázky

V soukolí okřídleného šípu

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 23 položek
1 2 3 > >>