Nejprodávanější e-knihy v roce 2015
medicína

Tichý dech - 20%
(21x)
Kniha získala ocenění Objev roku knižní ceny Magnesia Litera 2014. Přináší unikátní svědectví mladého českého lékaře o tom, jak zachraňoval životy v krizových oblastech afrického Konga a na Haiti.
medicína
Ukázky

Tichý dech

149 Kč
119 Kč
Psychosomatika pro lékaře, psychoterapeuty i laiky - 20%
(2x)
Proč a jak reaguje tělo na psychickou zátěž? Proč své tělo zneužíváme? Kdo nese vinu za psychosomatické onemocnění? Proč máme strach z psychoterapie?
medicína
Ukázky

Psychosomatika pro lékaře, psychoterapeuty i laiky

119 Kč
95 Kč
Jak překonat panické ataky - 20%
(1x)
Náhlé a mimořádně nepříjemné záchvaty strachu se týkají zhruba 4 procent lidí. Tato kniha vám pomůže tento stav pochopit a prakticky s okamžitým účinkem proti němu bojovat.
medicína
Ukázky

Jak překonat panické ataky

254 Kč
203 Kč
Mozek a jeho duše - 20%
(1x)
Již čtvrté vydání čtenářsky úspěšné knihy z pera oblíbeného vědeckého esejisty MUDr. Františka Koukolíka pojednává o vztahu mozku a chování, který je jedním z klíčových směrů jak základního, tak užitého výzkumu.
medicína
Ukázky

Mozek a jeho duše

250 Kč
200 Kč
Mozek a důvěra - 20%
Kniha Mozek a důvěra přináší zcela nové vysvětlení základů morálky, což nás nutí znovu promyslet původ jedné z našich nejuctívanějších hodnot. Průkopnice neurofilozofie Patricia Churchlandová ukazuje, že morálka má původ v biologii mozku.
medicína
Ukázky

Mozek a důvěra

180 Kč
144 Kč
Traumatologie ve schématech a RTG obrazech - 20%
Tato v naší litertuře zatím ojedinělá publikace pomáhá čtenáři v orientaci v problematice úrazů. Kniha je určena především studentům medicíny ale i mladším lékařům ve specializační přípravě.
medicína
Ukázky

Traumatologie ve schématech a RTG obrazech

314 Kč
251 Kč
Umění vyjednávat a přesvědčit v obtížných situacích - 20%
(1x)
Všichni denně vyjednáváme o různých záležitostech, ať už se zákazníky, obchodními partnery nebo doma, v rodině. Mnohá vyjednávání přitom z řady důvodů neprobíhají hladce, zvlášť když druhá strana odmítá spolupracovat a dosáhnout uspokojivé dohody.
medicína
Ukázky

Umění vyjednávat a přesvědčit v obtížných situacích

271 Kč
217 Kč
Prvních 365 dní v životě dítěte - 20%
Ojedinělá a didakticky velmi cenná publikace dokumentující psychomotorický vývoj dítěte v prvním roce života. Původní publikace byla přeložena v 36 zemích světa. Předkládaná publikace obsahuje nový komentář ke zcela unikátním fotografiím.
medicína
Ukázky

Prvních 365 dní v životě dítěte

186 Kč
149 Kč
Konopí a konopné drogy - 20%
Tato kniha je v českém a slovenském prostředí zcela unikátní. Autoři na základě mezioborového přístupu předkládají rozsáhlý materiál o celospolečensky náročném a často kontroverzním tématu konopných drog.
medicína
Ukázky

Konopí a konopné drogy

543 Kč
434 Kč
Výživové poradenství u dětí do dvou let - 20%
Svým pojetím ojedinělá publikace je určena pro laktační poradce, pediatry, dětské sestry, nutriční terapeuty a další odborníky, kteří se zabývají výživou kojenců a malých dětí.
medicína
Ukázky

Výživové poradenství u dětí do dvou let

157 Kč
126 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 117 položek
1 2 3 .. 12 > >>