Nejprodávanější tituly v roce 2015
pedagogika, didaktika

Najděte si svého marťana - 11%
(12x)
V knize Marka Hermana objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Najděte si svého marťana

260 Kč
231 Kč
Diagnostika dítěte předškolního věku - 11%

Populárně-naučná publikace je určena především učitelkám MŠ a rodičům. Přináší návod, jaké oblasti vývoje u dítěte sledovat, co by dítě v kterém věku mělo umět.

pedagogika, didaktika

Diagnostika dítěte předškolního věku

359 Kč
319 Kč
Škola bez poražených - 11%
(1x)
Tato kniha je příručkou, která chce pomoci učitelům zvládnout vypjaté situace. Učí je mluvit s žáky způsobem, který posiluje vzájemný vztah, a řešit konflikty tvůrčím způsobem, který přináší oboustrannou spokojenost.
pedagogika, didaktika

Škola bez poražených

306 Kč
272 Kč
Krok za krokem první třídou - 14%
První třída.Magické slůvko "poprvé" provází prvňáčky celým rokem. Poprvé si sami přečtou knížku, poprvé se sami podepíší, poprvé vyřeší slovní úlohu, poprvé dostanou vysvědčení... To vše s nimi prožívají i jejich učitelé.
pedagogika, didaktika

Krok za krokem první třídou

241 Kč
207 Kč
Šimonovy pracovní listy 6 - 11%
Logopedická cvičení - soubor první, obsahuje dvacetdva pracovních listů k jedenácti hláskám. Některé listy a cvičení jsou zaměřeny na hlásky artikulačně jednoduché (M, P, B, V, F), jiné na artikulačně náročnější (C, S, Z, Č, Š, Ž).
pedagogika, didaktika

Šimonovy pracovní listy 6

125 Kč
111 Kč
Spratek - 11%
(3x)
Příběh dítěte, které nikdo nemiloval.
pedagogika, didaktika

Spratek

314 Kč
279 Kč
Jóga ve školce - 11%
Knížka představuje soubor her a inspirací pro pohybové aktivity vycházející z jógy a upravené speciálně pro děti předškolního věku.
pedagogika, didaktika

Jóga ve školce

224 Kč
199 Kč
Pohybová příprava dětí - 20%
Chcete vědět, co může gymnastika nabídnout mladým sportovcům pro rozvoj jejich pohybových schopností a dovedností? Vám všem, kteří pracujete jako sportovní trenéři různých sportovních specializací, jako instruktoři či učitelé tělesné výchovy.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Pohybová příprava dětí

149 Kč
119 Kč
Moderní didaktika - 11%
Tato publikace neopakuje teoretické výčty definic předchozích autorů, ale čtivou formou ukazuje cestu k efektivnímu praktickému vyučování. Výukové metody a aktivity jsou vybrány a popsány tak, aby byly použitelné pro všestranné použití.
pedagogika, didaktika

Moderní didaktika

719 Kč
639 Kč
Předškolní pedagogika - 11%
Kniha poskytuje základní úvod do studia předškolní pedagogiky jako hlavního studijního oboru na středních a vyšších odborných školách pedagogického směru.
pedagogika, didaktika

Předškolní pedagogika

266 Kč
236 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 50 položek
1 2 3 .. 5 > >>