Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2015
humor

Co život dal a vzal - 11%
Autobiografická vyprávění o tom, že s humorem a optimismem lze přežít prakticky cokoli
humor

Co život dal a vzal

224 Kč
199 Kč
Poslední aristokratka - 11%
(33x)
Nejlepší humoristická kniha roku 2012 (Cena Miloslava Švandrlíka) líčí příběh emigrantské rodiny Kostků, která v restituci získá zpět své zchátralé rodové sídlo a je nucena se potýkat s nástrahami v různých podobách.
humor

Poslední aristokratka

242 Kč
215 Kč
Dalajlamova kočka - 6%
(8x)
Dalajlamova kočka je zábavný a čtivý román. Tentokrát jako mluvené slovo.
humor

Dalajlamova kočka

195 Kč
183 Kč
Tracyho tygr - 11%
(2x)
Půvabný příběh Thomase Tracyho, newyorského mladíka, ke kterému se jednoho dne připojí jako stálý společník tygr, na něhož mladík už od dětství čeká, aby v něm probudil lásku k dívce Lauře a naučil ho dalším důležitým věcem.
humor

Tracyho tygr

314 Kč
279 Kč
Po strništi bos - 11%
(7x)
Audikniha autentických vzpomínek Zdeněk Svěrák vypráví optikou sedmiletého chlapce. "Abych se do toho vpravil, při procházce liduprázdným krajem jsem si na polní cestě klekl.
humor

Po strništi bos

203 Kč
180 Kč
Jistě, pane premiére 2. - 11%
Pokračování dnes již klasického britského komediálního seriálu „Jistě, pane ministře“, která vás nenechá na pochybách, že břitký britský humor je nezničitelný a jeho dokonalé pointy vám zacloumají bránicí kdykoli a kdekoli.
humor

Jistě, pane premiére 2.

359 Kč
319 Kč
Jako Čuk a Gek
Ne každý má ten dar vykřesat jiskřičku humoru i z té nejvšednější a nejbanálnější situace. Petru Novotnému a Františku Ringo Čechovi však toto nadání rozhodně nechybí. Dokládá to i jejich osobitý cestopis, jenž se dočkal i své knižní podoby.
humor

Jako Čuk a Gek

179 Kč