Nejprodávanější tituly v roce 2015
rodina a dítě

Bulimie - 20%
(1x)
Mentální bulimií trpí v České republice každá dvacátá dívka. První náznaky tohoto psychického onemocnění můžeme vysledovat již u dívek kolem čtrnáctého roku věku.
rodina a dítě
Ukázky

Bulimie

169 Kč
135 Kč
Cvičení a sport v těhotenství - 20%
Vynikající, přehledná a srozumitelná příručka pro těhotnou ženu vychází z ryze českého prostředí. Je přístupná cenou, pojetím, volbou cvičení všem budoucím maminkám, doporučí jak se udržet ve fyzické kondici celé těhotenství.
rodina a dítě
Ukázky

Cvičení a sport v těhotenství

167 Kč
134 Kč
Nejlepší nápady pro děti - 20%
Výtvarná tvorba je pro děti velice oblíbenou a zajímavou činností. Je pro ně hrou, ale i možností sebevyjádření, způsobem relaxace i terapie. Děti baví tvořit, zkoušet nové, pro ně neznámé techniky, objevovat a experimentovat.
rodina a dítě
Ukázky

Nejlepší nápady pro děti

144 Kč
115 Kč
Rozkvétající žena - 11%
(1x)
Dívka Kora, přátelící se s delfínem, prochází vnitřními biologickými změnami za hluboké účasti moudrých žen. V době prvních měsíčků přijímá duchovní poučení o posvátnosti ženství.
rodina a dítě

Rozkvétající žena

97 Kč
86 Kč
Zpíváme si s dětmi - 20%
Publikace obsahuje řadu dosud nepublikovaných písní a stává se tak jedinečnou inspirací učitelům v MŠ a ZŠ v oblasti hudební výchovy. Kromě hudebního rozvoje dětí dávají prostor i ke komplexní výchově.
rodina a dítě
Ukázky

Zpíváme si s dětmi

101 Kč
81 Kč
Orientační hry nejen do přírody - 20%
Kniha je určená všem, kteří se chystají hrát nebo organizovat orientační hry a hříčky, a také těm, kteří chtějí zpestřit dětem školní vyučování, kurz, školu v přírodě či tábor.
rodina a dítě
Ukázky

Orientační hry nejen do přírody

149 Kč
119 Kč
Partner v těhotenství a při porodu - 20%
Cílem publikace je poskytnout partnerům těhotných žen návod, jak mohou pomáhat ženě v průběhu těhotenství a při porodu. Autor, zkušený porodník, se snaží připravit oba partnery na nejkrásnější okamžik jejich společného života.
rodina a dítě
Ukázky

Partner v těhotenství a při porodu

110 Kč
88 Kč
Zobrazuji 221 - 230 z 227 položek
<< < 1 .. 21 22 23