Nejprodávanější tituly v roce 2015

Žítkovské bohyně
(72x)
Další román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch, je fascinujícím příběhem o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
Ukázky

Žítkovské bohyně

382 Kč
Najděte si svého marťana
(29x)
V knize objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
Ukázky

Najděte si svého marťana

188 Kč
Řeky Londýna
(18x)
Jedna z nejúspěšnějších městských fantasy uplynulého desetiletí vás zavede do Londýna, ve kterém u policie slouží čarodějové a po ulicích se prohánějí zlovolní duchové či božstva na válečné stezce.
Ukázky

Řeky Londýna

198 Kč
Proč obrazy nepotřebují názvy
(3x)
Kolik je na světě originálů, co všechno změnil černý čtverec a proč by někdo kradl pisoár? Na takové a mnohé další otázky nabízí odpověď tato vizuálně hravá kniha o moderním umění s napínavým detektivním příběhem v komiksové podobě.
Ukázky

Proč obrazy nepotřebují názvy

356 Kč
Z deníku ajťáka
(6x)
Humorná próza známého herce a komika vyprávějící příhody ze života jedné ajťácké party, který je plný koblih, sladkých limonád, kabelů, mejlů a snů o holkách z právního oddělení, ke kterým se naši hrdinové snaží marně přiblížit.

Z deníku ajťáka

208 Kč
Kvítek karmínový a bílý
(9x)
„Jistěže můj syn chodí za děvkami – kdyby nechodil, měl bych strach o jeho zdraví,“ prohlásil kdysi Charles Dickens. A není se čemu divit, ve viktoriánském Londýně připadala jedna prostitutka na dvanáct dospělých mužů.
Ukázky

Kvítek karmínový a bílý

406 Kč
A nakonec Vánoce
(3x)
Tentokrát zasadil Petr Šabach svoje povídky do Massatschusetts v USA. Tři lehce pointované příběhy dvou dobře sehraných kluků, Damiána a Robinsona jsou prodchnuté atmosférou amerického Halloweenu a Vánoc.
Ukázky

A nakonec Vánoce

116 Kč
Mise Afghánistán
(20x)
Tomáš Šebek byl v Afghánistánu dvakrát, pokaždé s Lékaři bez hranic. Mezi zákroky, při nichž operoval zraněné z bojů, léčil i "běžné" úrazy, fotil a psal. Osobité svědectví lékaře a přítele Afghánců, jejichž zemi už dlouho sužují válečné konflikty.
Ukázky

Mise Afghánistán

297 Kč
Jak si postavit dům
(8x)
Bezstarostné mládí Arnymu skončilo, oženil se a staví dům. Stavba není nic jednoduchého, ale vytvoření projektu, vyřízení stavebního povolení a získání hypotéky vyžaduje možná ještě větší úsilí.
Ukázky

Jak si postavit dům

253 Kč
Výjimeční lidé
(21x)
První díl série Akta Enzo. Sázka odstartuje pátrání biologa v nevyřešených francouzských případech.
Ukázky

Výjimeční lidé

199 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>