Nejprodávanější tituly v roce 2015
zdravá výživa

Vařte chytře jako Jamie - 11%
Cílem nové kuchařky Jamieho Olivera je naučit Vás vařit chytře, jíst lépe a plýtvat méně. Kniha se uplatní v každé domácnosti, a to ať už jste dva, je vás celá rodina nebo parta študáků, kteří spolu bydlí.
zdravá výživa

Vařte chytře jako Jamie

584 Kč
519 Kč
Zbavte se svých kil bolesti
(1x)
V této knížce vám, dnes již světově proslulá, andělská terapeutka Doreen Virtue, Ph.D. přináší své zkušenosti posbírané během mnoha let své terapeutické práce ředitelky dvou klinik, zabývajících se léčbou poruch, spojených se stravováním.
zdravá výživa

Zbavte se svých kil bolesti

84 Kč
Živá strava - 11%
Knihou vyslyšela autorka přání čtenářů a vytvořila knihu nejen z těch nejlepších receptů ze svých předchozích knih, ale přidala i recepty další, originální.
zdravá výživa

Živá strava

242 Kč
215 Kč
Víme, co jíme - 6%
Autorka chce čtenářům ukázat, jak můžeme šetřit peníze, své zdraví i přírodu tím, že maximálně využijeme navařené suroviny. Zaměřuje se hlavně na obiloviny.
zdravá výživa

Víme, co jíme

339 Kč
319 Kč
Citlivá kuchyně - 20%
(3x)
Citlivá kuchyně není žádná "obyčejná kuchařka", kterých jsou stovky. Autorka, známá publicistka, má s citlivou kuchyní bohaté zkušenosti. Provází vás knihou se svým tradičním suchým humorem a nadhledem a nešetří historkami ze života.
zdravá výživa
Ukázky

Citlivá kuchyně

248 Kč
198 Kč
Rýže - 11%
(1x)
Kniha o 160 stranách je rozdělena do 8 kapitol. Najdete v ní polévky, přílohy i jídla z celého světa, v nichž hraje hlavní roli rýže (paella, džuveč, biryani, pilaf…).
zdravá výživa

Rýže

359 Kč
319 Kč
Máš-li hlad, tak ho hlaď - 11%
(1x)
Smyslně napsaná kuchařka undergroundové umělkyně Lydie Lunch, pro níž „dobré jídlo není jen palivem, ale také vysoce jakostní municí, která dokáže posílit naše šance přežít bitvy, jež musíme podstupovat den co den“.
zdravá výživa

Máš-li hlad, tak ho hlaď

295 Kč
262 Kč
Domácí krabičková dieta - 6%
Krabičková dieta je fenoménem současné doby a cílem této publikace je zpřístupnit tuto dietu pro každého.
zdravá výživa

Domácí krabičková dieta

213 Kč
200 Kč
Jídlo jako životní styl III. - 11%

To už si nikdy opravdu nepochutnám? To je otázka všech, kteří chtějí zhubnout nebo přemýšlí o tom, že se začnou držet pravidel zdravého životního stylu. Jak to tedy s tím jídlem doopravdy je a proč bychom se ho neměli bát?

zdravá výživa

Jídlo jako životní styl III.

269 Kč
239 Kč
Česká pohanková kuchařka - 11%
Obohaťte svůj jídelníček o pohanku, bezlepkovou a od 12. století u nás pěstovanou surovinu. Tato kuchařka potěší každého, kdo má zájem o zdravou výživu, ale i toho, kdo si dá rád maso, protože autorka se receptům s masem nevyhýbá.
zdravá výživa

Česká pohanková kuchařka

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 46 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>