Nejprodávanější tituly v roce 2015
zdravá výživa

Česká raw food
(1x)
Další z řady knih našeho nakladatelství zabývající se problematikou živé nevařené stravy. Tentokrát to nejsou recepty jednoho autora, ale těch nejlepších v české republice.
zdravá výživa

Česká raw food

215 Kč
Fitness výživa - 20%
Nové vydání úspěšné publikace! Žádný jiný dietní plán vám nepomůže tak snadno získat svalovou hmotu a redukovat přebytečný tuk jako program Power Eating vycházející z moderních vědeckých poznatků o výživě.
zdravá výživa
Ukázky

Fitness výživa

322 Kč
258 Kč
Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu - 11%
Kvašená zelenina je už tisíce let tradiční potravinou snad všech národů. Moderní dobou pozapomenutá zásobárna velkého množství živin se ve 3. tisíciletí stává „vycházející hvězdou výživy“, nově objevovanou nejen těmi, kteří chtějí upevnit své zdraví.
zdravá výživa

Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu

314 Kč
279 Kč
Stávám se veganem - 20%
Velice aktuální kniha, která vychází vstříc mnoha lidem, kteří se - ať z důvodů zdravé výživy či z důvodů etických - rozhodli změnit své stravovací návyky a stát se vegany.
zdravá výživa
Ukázky

Stávám se veganem

212 Kč
170 Kč
Jídlo jako životní  styl II. - 6%
Další otázky a odpovědi o zdravém životním stylu od oblíbených autorů.
zdravá výživa

Jídlo jako životní styl II.

254 Kč
239 Kč
WHOLE30 - 11%
Program Whole30 autorů Melissy a Dallase Hartwigových již pomohl statisícům lidí změnit způsob přemýšlení o jídle, vlastním těle a celém životě. Přístup Whole30 vede ke snadnějšímu zhubnutí a lepšímu zdraví, ruku v ruce s vylepšením kvality spánku.
zdravá výživa

WHOLE30

584 Kč
519 Kč
Zelené smoothie - Zdravé mini-jídlo z mixéru
Moderní lahodný energetický nápoj dodá tělu každý den to, co skutečně potřebuje.
zdravá výživa

Zelené smoothie - Zdravé mini-jídlo z mixéru

89 Kč
99 způsobů, jak zhubnout - 20%
(1x)
V této knize najdete jednoduše formulovaná a praktická doporučení, která se osvědčila při hubnutí a udržení přiměřené váhy. Informace vycházejí z prověřených principů ájurvédské celostní medicíny a nových vědeckých poznatků.
zdravá výživa
Ukázky

99 způsobů, jak zhubnout

79 Kč
63 Kč
Drůbež - 11%
Mezi 110 recepty si vyberou úplní začátečníci, ale díky spoustě nových nápadu se nebudou nudit ani ti, kteří se ve vaření vyznají. Kuchařka je totiž plná rychlých večeří pro každý den.
zdravá výživa

Drůbež

359 Kč
319 Kč
Tao zdravého stravování - 11%
Kniha je vhodná nejen pro milovníky čínské kuchyně, ale zejména napomůže laikům rychle se v čínské kuchyni zorientovat a pochopit skladbu potravin s ohledem na jejich zdraví.
zdravá výživa

Tao zdravého stravování

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 46 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>