Nejprodávanější Kniha v roce 2015
ostatní

Případ Pavlína - 11%
(5x)
Informace o dramatickém dětství a začátcích modelky a herečky Pavlíny Pořízkové můžeme nalézt v různých mediálních zdrojích zhruba od doby, kdy budoucí světové hvězdě bylo šest let. Dnes poprvé její příběh vychází v románovém zpracování.
ostatní
Ukázky

Případ Pavlína

258 Kč
230 Kč
Ukaž, co děláš! - 11%
(3x)
Praktický návod jak sdílet tvořivost s celým světem...
ostatní

Ukaž, co děláš!

314 Kč
279 Kč
Do temnoty - 11%
(9x)
Osobní vyprávění českého vojáka, ve kterém otevřeně líčí své osudy od motivace pro vstup do armády přes náročný výcvik a půlroční nasazení na základně v Afghánistánu až po boj s těžkou nemocí po návratu domů…
ostatní
Ukázky

Do temnoty

269 Kč
239 Kč
Móda, krása a životní styl - 11%
Jsou dvě. Jsou krásné, úspěšné, populární a hlavně – mají styl. Chceš být také taková? Kniha oceňovaných blogerek plná barevných fotografií ti pomůže s módou, se zdravým životním stylem, cestováním a motivací.
ostatní
Ukázky

Móda, krása a životní styl

224 Kč
199 Kč
Ilustrované včelařství - 0%
(1x)
Ilustrované včelařství je ojedinělý průvodce světem včel. Jeho autor Yves Gustin s humorem a lehkostí (používá prvky komiksu) a zároveň realisticky popisně provází čtenáře základy teorie i praxe včelaření.
ostatní
Ukázky

Ilustrované včelařství

441 Kč
440 Kč
Praha moderní 2. díl - 11%
(1x)
Druhý díl úspěšného průvodce po moderní pražské architektuře první poloviny dvacátého století zachycuje slovem a obrazem další dvě stovky slavných, ale i méně známých, avšak architektonicky pozoruhodných staveb.
ostatní

Praha moderní 2. díl

359 Kč
319 Kč
Dědečku, vyprávěj - 11%
(18x)
Otevřená kniha pro zaznamenání vzpomínek vašeho dědečka od dětství po současnost. Dědeček bude moci sám nebo s vaší pomocí vyplňovat knížku a odpoví tak na celou řadu pečlivě vybraných otázek.
ostatní
Ukázky

Dědečku, vyprávěj

531 Kč
472 Kč
Život je sacra zajímavej - 11%
(7x)
Deset let v trapistickém klášteře naučilo Karla Satoriu mnohem víc než jen naslouchat tichu, učilo jej především umět život, umět svůj čin, porozumět zadání svého života.
ostatní

Život je sacra zajímavej

170 Kč
151 Kč
Recykliteratura - 11%
(2x)
Recykliteratura je hledáním překvapivých souvislostí, kontrastů a absurdit. V nejšťastnějších případech se rodí obrázky, které čtenáře nebo diváka nutí domýšlet, co jim předcházelo a co po nich bude následovat.
ostatní

Recykliteratura

314 Kč
279 Kč
Prosím stručně
(7x)
Kniha Václava Havla je volným pokračováním Dálkového výslechu. Jde o literární koláž, ve které se střídají tři žánry: rozhovor, výňatky z instrukcí spolupracovníkům na Hradě a deníkové zápisy z doby práce na tomto textu.
ostatní

Prosím stručně

89 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>