Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - říjen 2016
společenské vědy

Co se děje se světem? - 11%
(6x)
Navzdory všem možným katastrofickým scénářům je to kniha optimistická a přináší konkrétní návrhy, jak řešit současnou a budoucí krizi.
společenské vědy
Ukázky

Co se děje se světem?

314 Kč
279 Kč
Jak to vidí Šichtařová - 11%
(7x)
Ty nejzásadnější texty posledních let o společnosti, politice i ekonomice v podání Markéty Šichtařové. Autorka několika bestsellerů, publicistka, nositelka ceny čtenářů Magnesia Litera, známá ekonomka a popularizátorka světa peněz s přispěním svého m
společenské vědy
Ukázky

Jak to vidí Šichtařová

269 Kč
239 Kč
Jedinec a společnost středověkého západu - 11%
(1x)
Autor prostřednictvím nejrůznějších typů pramenů (severské ságy, autobiografie, portréty) zpochybňuje starší představy, podle nichž se individualita rodí až s nástupem renesance a humanistického myšlení.
společenské vědy
Ukázky

Jedinec a společnost středověkého západu

358 Kč
318 Kč
Migrace - 11%
Kniha nabízí pohled na historický vývoj migrací spjatých především s evropským prostorem i na její proměnu v posledních dvaceti letech. Každá migrační kauza poloviny 20. století je specifická a relativně málo reflektuje ty předchozí.
společenské vědy

Migrace

221 Kč
196 Kč
Černá labuť - 6%
(15x)
Bestseller amerického akademika a investičního poradce libanonského původu analyzuje fenomén "černých labutí", tj. nepředvídaných jevů a událostí s významným dopadem na život jedince nebo celé společnosti, jakým byl např. teroristický útok z 11. září 2001.
společenské vědy

Černá labuť

467 Kč
439 Kč
Sociologie - 2%
(2x)
Elementární učební text, ve kterém autor definuje klíčová sociologická témata. Nové české vydání vychází z posledního, podstatně přepracovaného a rozšířeného rozšířeného anglického vydání z roku 2008.
společenské vědy
Ukázky

Sociologie

1 146 Kč
1 118 Kč
Averzivní demokracie - 11%
Kniha současné přední politické teoretičky Aletty Norval Aversive Democracy představuje výjimečný počin na poli současné demokratické teorie.
společenské vědy

Averzivní demokracie

252 Kč
224 Kč
Konečná stanice Islámský stát? - 11%
(2x)

Čtivě a přitom zasvěceně odhaluje islamolog a dlouholetý korespondent deníku Frankfurter Allgemeine Zeitung z Blízkého východu pozadí vzniku a expanze tzv. Islámského státu v Sýrii a Iráku.

společenské vědy

Konečná stanice Islámský stát?

167 Kč
148 Kč
Superprognózy: Umění a věda předpovídání budoucnosti - 11%
(1x)
Z lepšího nahlížení do budoucnosti by měl prospěch každý, ať už jde o nákup akcií, sestavování politických opatření, uvádění nového produktu na trh, nebo jen plánování jídelníčku dopředu. Lidé však obecně předpovídají budoucnost velice špatně.
společenské vědy

Superprognózy: Umění a věda předpovídání budoucnosti

359 Kč
319 Kč
Tady vaše fatwa neplatí - 11%
Aktuální informace o skutečném životě v islámském světě. Kniha Karimy Bennoune je strhujícím a zároveň potřebným příspěvkem k hlubšímu poznání toho, co se skutečně v nitru islámského světa děje.
společenské vědy

Tady vaše fatwa neplatí

313 Kč
278 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 180 položek
1 2 3 .. 18 > >>