Nejprodávanější tituly - říjen 2016
komiksy

Zátopek
(10x)
Největší úspěchy Emila Zátopka i jeho seznámení s celoživotní láskou Danou můžeme znovu prožít díky libretu Jana Nováka a vizuálně opojnému provedení Jaromíra 99.
komiksy
Ukázky

Zátopek

423 Kč
Johnny Cash, I see a darkness
Johnny Cash, bekanntester Country-Sänger aller Zeiten, Rebell, Idol von Musik-Fans aller Generationen ? eine Legende bereits zu Lebzeiten.
komiksy

Johnny Cash, I see a darkness

348 Kč
Klub Rváčů 2
Sám Chuck Palahniuk, autor kultovní knihy, sedl a napsal druhý díl – a to pouze v komiksové podobě! Ta mu umožňuje ještě víc pracovat s žánrem. Zvlášť, když má k ruce cenami ověnčeného kreslíře Camerona Stewarta.
komiksy

Klub Rváčů 2

719 Kč
A
Kniha beze slov, kniha mnoha lidských příběhů, komiks, jehož obrázky poskytují mnoho příležitostí ke kladení otázek i hledání odpovědí. Kniha, jejíž příběh je napínavý a končí happy endem, kniha o diktatuře písmene A.
komiksy

A

342 Kč
Znamenité příběhy Čtyřlístku 1999
Znamenité příběhy Čtyřlístku jsou patnáctým dílem v řadě, obsahují příběhy z čísel 281 až 294 z roku 1999. Čtveřice hrdinů opět zažije spoustu dobrodružství nejen na Zemi, ale i ve Vesmíru.
komiksy

Znamenité příběhy Čtyřlístku 1999

378 Kč
Hilda
(18x)

Hilda je komiks, v jehož půvabných barvách a výjevech se s rozkoší ztratíte a který se právem stal klasikou 21. století.

komiksy
Ukázky

Hilda

297 Kč
Martyho frky! 2
Další várka černobílých vtipů známých z internetu.
komiksy

Martyho frky! 2

224 Kč
Stopa legionáře II.
(1x)
Na komiksovou knihu Stopa legionáře, která mapuje historii československých legií za první světové války, navazujeme volným pokračováním s podtitulem Osudy. Najdete v ní osudy dvaceti známých legionářů, které jsou vždy popsány ve stručném životopisu.
komiksy
Ukázky

Stopa legionáře II.

338 Kč
Opráski sčeskí historje
(21x)
Opráski sčeskí historje jsou krátké komiksy (stripy) postavené na reálném historickém základu, který někdy doplňuje vykonstruovaná pointa. Správná gramatika v nich jde stranou, velký prostor naopak dostává specifický a často nekorektní humor.
komiksy
Ukázky

Opráski sčeskí historje

179 Kč
Maus
(9x)
Souborné vydání obou dílů slavného komiksu. Maus je děsivým - a současně hodnotně umělecky ztvárněným - zobrazením holocaustu, které oslovilo miliony čtenářů po celém světě. Místo lidí vystupují v příběhu myši a jiná zvířata – odtud název knihy.
komiksy

Maus

424 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 126 položek
1 2 3 .. 13 > >>