Nejprodávanější e-knihy - říjen 2016
cizojazyčná

Přítelkyně osamělých srdcí - 20%
(2x)
Bezesporu nejlepší román amerického prozaika Nathanaela Westa, který svým černým, groteskním viděním americké reality, podtrhujícím roli násilí, sexu a pocitu životního prázdna, ovlivnil celý proud autorů od Josepha Hellera a Kurta Vonneguta.
cizojazyčná
Ukázky

Přítelkyně osamělých srdcí

35 Kč
28 Kč
Zahrajme sa na neveru - 20%
Veronikin život vyzerá byť šťastným. Má dobrého manžela a je úspešnou majiteľkou klenotníctva. V skutočnosti však žije už pár týždňov v presvedčení, že ju manžel podvádza. Jej obavy sa jedného dňa naozaj naplňujú.
cizojazyčná
Ukázky

Zahrajme sa na neveru

79 Kč
63 Kč
Básně a písně přátelství - 20%
(1x)
Komentovaná kniha překladů obou Langerových básnických knih, Pijutim ve-širej jedidot (Básně a písně přátelství) a Meat cori (Trocha balzámu). Básně vycházejí oboujazyčně, hebrejsky i česky.
cizojazyčná
Ukázky

Básně a písně přátelství

99 Kč
79 Kč
Král Lear / King Lear - 20%
Vrcholná Shakespearova tragédie o nevděčných a nelítostných dětech a dvou pošetilých starcích, z nichž jeden až ve slepotě prohlédne a druhý až v šílenství zmoudří. Bilingvní vydání.
cizojazyčná

Král Lear / King Lear

158 Kč
126 Kč
Něco z Fulghuma I /  From Fulghum I - 20%
(1x)
První česko-anglické dvojjazyčné vydání výběru z díla Roberta Fulghuma.Bilingvní elektronická kniha s funkcí odskoku mezi češtinou a angličtinou ve formátu ePub a mobi.
cizojazyčná
Ukázky

Něco z Fulghuma I / From Fulghum I

168 Kč
134 Kč
B. Proudew - 20%
(3x)
Helena Součková, an eight-year-old schoolgirl in a small provincial town, deals not only with the uniquely dismal side of life in communist Czechoslovakia.
cizojazyčná
Ukázky

B. Proudew

190 Kč
152 Kč
Telá - 20%
Peter Krištúfek v novom románe Telá testuje rozličné spôsoby rozprávania príbehov našich intímnych vzťahov. Telesnosť mu slúži ako základ na vnímanie netelesných súvislostí života.
cizojazyčná
Ukázky

Telá

249 Kč
199 Kč
Jonathan Livingston Racek / Jonathan Livingston Seagull - 20%
(9x)
Dvojjazyčné vydání novely současného amerického spisovatele o racku Jonathanovi je podobenstvím o lidech-ptácích toužících po poznání a naplnění života, po lásce, svobodě a volnosti.
cizojazyčná
Ukázky

Jonathan Livingston Racek / Jonathan Livingston Seagull

148 Kč
118 Kč
Othello, benátský mouřenín / Othello, the Moor of Venice - 20%
Hra o velkých vášních a malých lidských špinavostech přináší strhující příběh ďábelské intriky, která z čestného člověka udělá vraha milované ženy.Dvojjazyčné česko-anglické vydání textu divadelní hry.
cizojazyčná

Othello, benátský mouřenín / Othello, the Moor of Venice

158 Kč
126 Kč
Knulp - 20%

Jedna z nejpopulárnějších a nejpůsobivějších drobných próz německého nositele Nobelovy ceny za literaturu vychází v dvojjazyčné, česko-německé podobě. Bilingvní elektronická kniha s funkcí odskoku mezi češtinou a němčinou ve formátu ePub a mobi.

cizojazyčná
Ukázky

Knulp

188 Kč
150 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 11 položek
1 2 > >>