Nejprodávanější tituly - říjen 2016
romány

Matčiny dary - 34%
(1x)
Jedinečná kniha, která se stala v Norsku bestsellerem, je úžasnou cestou časem i obrazem jedné neobyčejné rodiny.
romány

Matčiny dary

223 Kč
148 Kč
Obrazy ze života M.
Domov není místo, ale lidé kteří ho tvoří.
romány

Obrazy ze života M.

44 Kč
Kniha šepotů - 11%

Příběhy generace našich dědů mohou být stále poutavé a v mnohém aktuální, jak dokazuje i vyprávění rumunského Arména Varujana Vosganiana (anebo také arménského Rumuna) Kniha šepotů.

romány

Kniha šepotů

241 Kč
214 Kč
Ztráty a nálezy - 6%
(1x)
Náhoda svede dohromady malou Millie, které se ztratila maminka, podivínskou protivnou Agathu a staříka Karla, prchajícího z domova důchodců. Společně se vydávají na cestu napříč Austrálií, aby Milliinu maminku našli. Nalézají však ještě něco jiného.
romány
Ukázky

Ztráty a nálezy

254 Kč
239 Kč
Cesta pouští - 11%
Částečně autobiografický román Cesta pouští vznikal v osmdesátých letech a autor jej považoval za nejdůležitější ze svých děl. Jak sám řekl – „je psán vlastní krví“.
romány
Ukázky

Cesta pouští

315 Kč
280 Kč
Ráj a peklo - 20%
(1x)
Román nejčtenějšího současného islandského spisovatele Jóna Kalmana Stefánssona je lakonickým popisem života rybářské obce nacházející se ve fjordu poblíž severního pólu. První díl trilogie (2.díl Smutek andělů).
romány
Ukázky

Ráj a peklo

120 Kč
96 Kč
Mami, slituj se - 11%
Šestnáctiletá Amani žije v malém italském městečku a je poprvé zamilovaná. Vše se změní, když musí s matkou odletět do Sýrie.
romány

Mami, slituj se

179 Kč
159 Kč
Schindlerův seznam - 11%
(1x)
Román sugestivně líčí vývoj a střety individualit – obětí, pasivních účastníků a iniciativních vykonavatelů – zapojených do obrovité byrokratické mašinerie zla. Steven Spielberg použil motivy románu pro natočení slavného stejnojmenného filmu.
romány

Schindlerův seznam

134 Kč
119 Kč
Rychle a bezbolestně - 20%
(1x)
"Včera tam ještě nebyl. Jen prázdné, špinavé výlohy. Dnes, s úderem deváté, se tu objevil. Aranžérka pověsila do výlohy velký plakát a nad vchodem se rozsvítil neonový nápis: Rychle a bezbolestně. Nic víc. Nový obchod na pěší zóně v Praze.
romány
Ukázky

Rychle a bezbolestně

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 19 položek
<< < 1 2