Nejprodávanější tituly - říjen 2016
umění

Jan Saudek - Posterbook
Výběr fotografií světově proslulého českého fotografa Jana Saudka.
umění

Jan Saudek - Posterbook

269 Kč
Sport je umění
(1x)
Žádná taková kniha pojednávající o sportu v umění ještě nevyšla. Je určena milovníkům sportu i milovníkům umění. Je to radostná publikace, jejímž motem je pohyb a jeho krása.
umění
Ukázky

Sport je umění

882 Kč
Záhádky
(1x)
Záhádky jsou další Niklovou autorskou knihou a navazují na Lingvistické pohádky. Jde o komplexní umělecké dílo, které malé i větší čtenáře zavádí do světa hravé fantazie. Kniha obdržela cenu Magnesia Litera 2008 pro nejlepší knihu roku.
umění

Záhádky

538 Kč
Otázky
Autorská kniha Adély Součkové (1985) je výběrovým atlasem vztahu kresby s textem. Malou, chronologicky zpřeházenou encyklopedií drobných postřehů.
umění

Otázky

144 Kč
Trans montes
Titul knihy Trans montes. Podoby středověkého umění v severozápadních Čechách odkazuje k modelu otevřené kulturní výměny v uměleckém regionu, který se rozkládá podél zemské hranice mezi Čechami a Saskem.
umění

Trans montes

441 Kč
Ukaž, co děláš!
(3x)
Praktický návod jak sdílet tvořivost s celým světem...
umění

Ukaž, co děláš!

314 Kč
Všecky krásy dřeva
Dřevo není jen obyčejný materiál ke stavění nebo topení. Dřevo je krásné. Na pohled, na pohmat, na přivonění. A všech těchto neobyčejností si všímá půvabná, bohatě ilustrovaná kniha o dřevu, stromech i lidech kolem nich.
umění

Všecky krásy dřeva

404 Kč
Karel Prager
(2x)
Kontroverzní dílo a osobnost kroměřížského rodáka a nejvýznamnějšího českého architekta druhé poloviny 20. století představuje obsáhlá monografie k jeho nedožitým devadesátinám.
umění
Ukázky

Karel Prager

359 Kč
Praha moderní 2. díl
(1x)
Druhý díl úspěšného průvodce po moderní pražské architektuře první poloviny dvacátého století zachycuje slovem a obrazem další dvě stovky slavných, ale i méně známých, avšak architektonicky pozoruhodných staveb.
umění

Praha moderní 2. díl

359 Kč
Architektura
(2x)
Terminologie architektury v obrazech. I tak by se dala nazvat názorná a přehledná publikace, zaměřená na historii architektury v našich zemích.
umění

Architektura

431 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 229 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 23 > >>