Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - říjen 2016

Kuchařka ze Svatojánu - zdraví z kuchyně
Nová dávka zdravých receptů populární food blogerky Evy Francové.

Kuchařka ze Svatojánu - zdraví z kuchyně

359 Kč
Matematický vesmír
(1x)
Jak to, že náš skutečný svět lze velmi dobře popsat pomocí matematických struktur? Přední americký kosmolog švédského původu Max Tegmark, profesor na MIT, se ve své nejnovější knize zamýšlí nad samotnou podstatou reality.

Matematický vesmír

449 Kč
Praha Václava Havla

Kniha Praha Václava Havla. Průvodce po stavbách spojených s životem dramatika, disidenta a prezidenta přibližuje stavby naší metropole, které jsou spojeny s osudy této mimořádné osobnosti.

Praha Václava Havla

296 Kč
Život je jinde
(13x)
Román s doslovem Clauda Roye a Poznámkou autora.

Život je jinde

347 Kč
Zpívejte s námi
(1x)
Originální knížka a CD s vydatnou porcí 35 těch opravdu nejkrásnějších lidových písniček, které by měl každý znát. Více než 50 minut hudby nahrál Kühnův dětský sbor a jeho dětští sólisté společně s těmi nejlepšími muzikanty.
Ukázky

Zpívejte s námi

341 Kč
ABC hudební nauky
(1x)
Příručka přináší vedle všeobecné hudební nauky přehledně zpracovaný text z oblasti hudebních nástrojů, harmonie, kontrapunktu, akustiky a hudebních forem. Dále přináší souhrnné informace o dějinách hudby.

ABC hudební nauky

266 Kč
Muž, který chtěl být šťastný
(15x)
Tato knížka nám ukazuje, jak se osvobodit od věcí, které nám brání v tom, abychom byli skutečně šťastní.

Muž, který chtěl být šťastný

251 Kč
Básnické spisy III.
Egona Bondyho netřeba představovat: guru několika generací nonkonformní mládeže, světec českého undergroundu, svérázný filozof, pozoruhodný prozaik a především – vynikající básník.

Básnické spisy III.

493 Kč
Jezero
(8x)

Bianca Bellová napsala brilantní novelu, která se podobá i nepodobá jejím předchozím knihám. Zůstává syrovost vidění, přesný a úsečný jazyk. Ale tentokrát se ocitáme v úplně jiném světě, hutnějším, hlubším, osudovějším.

Ukázky

Jezero

269 Kč
Klub Rváčů 2
Sám Chuck Palahniuk, autor kultovní knihy, sedl a napsal druhý díl – a to pouze v komiksové podobě! Ta mu umožňuje ještě víc pracovat s žánrem. Zvlášť, když má k ruce cenami ověnčeného kreslíře Camerona Stewarta.

Klub Rváčů 2

719 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>