Nejprodávanější Kniha - říjen 2016

Šíp do nebe
(1x)
První díl autobiografie Arthura Koestlera zachycuje dětství, dospívání a mládí pozdějšího slavného autora a končí jeho vstupem do komunistické strany na konci roku 1931.

Šíp do nebe

446 Kč
Školní detektiv
Příběh pro děti, v němž se mísí reálný svět se světem fantazie, volně navazuje na předchozí autorčinu knihu Školní strašidlo. O prázdninách se děti ze školy vytratí a Radílek, školní strašidlo, zůstane sám.

Školní detektiv

179 Kč
Španělsko-český a česko-španělský slovník
Tento slovník je určen široké odborné veřejnosti se zájmem o mezinárodní obchod a právo. Slovník je určen jak pro české, tak i pro španělské uživatele.

Španělsko-český a česko-španělský slovník

621 Kč
Špionážní případy
Většina lidí si práci tajných služeb představuje jako velice romantickou činnost, plnou odvážných činů a dobrodružství. Vlastní realita je však mnohem prozaičtější a všednější.

Špionážní případy

225 Kč
Tajemství zmizelých rangerů
Nišvil devadesátých let – neskutečně skutečné centrum jižního Srbska v divoké, mrazivé době tragických konců a nových začátků – je jevištěm nezaměnitelných povídek o podsvětí, sexu, drogách, rodinných vztazích, rocku a popu.

Tajemství zmizelých rangerů

152 Kč
Tichý sarkofág
Kniha je souborem pětadvaceti povídek Bohumila Robeše, který byl v padesátých a šedesátých letech minulého století politickým vězněm a prošel postupně vězeňskými tábory na Příbramsku, Jáchymovsku a v Leopoldově.

Tichý sarkofág

225 Kč
To jsem já, Františka
(1x)
Napsala jsem knihu. Jmenuje se: To jsem já, Františka. Stvořila jsem knihu, aniž bych po tom bytostně toužila. Pár nakladatelů, jež mě k tomu vyzvali, jsem v nedávné minulosti s díky odmítla.

To jsem já, Františka

359 Kč
Učedník a pyramida Orků
Fletchera s Ignatiem uvěznila inkvizice pro zločin, jehož se nedopustili. Když pak král chystá výpravu na nebezpečné území orků, povolá i Fletchera. Právě k němu se upírají naděje celého království.

Učedník a pyramida Orků

260 Kč
Umělec 1/2016
Umělec - časopis pro současné umění a kulturu. V aktuálním čísle Umělce se schází hned několik příspěvků na téma „londýnský urbanismus“.

Umělec 1/2016

270 Kč
Umění na předpis? I. díl
Prolnutím románu a literatury faktu získává čtenář přehled o složitém vývoji a prosazení zcela nových myšlenek v oblasti vědy, výzkumu, umění a zdraví. Sleduje sílu a vliv primárně energeticky nezdrojové informace uměleckého díla na člověka.

Umění na předpis? I. díl

347 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100