Nejprodávanější tituly - říjen 2016

Žena s mateřským znaménkem
Kriminální román trojnásobného držitele ceny Bästa svenska kriminalroman (Nejlepší švédský krimiromán). Dva muži jsou mrtví. Zemřeli stejným, brutálním způsobem. Není pochyb o tom, že v obou případech jde o stejného pachatele.

Žena s mateřským znaménkem

229 Kč
Atmosféry
V devíti kapitolách se autor zamýšlí nad tím, co vytváří pro člověka příjemnou atmosféru, prostor, v němž se člověk dobře cítí, a v jakém smyslu a míře k ní přispívá právě architektura.

Atmosféry

359 Kč
Červená kniha - čtenářská edice
(2x)
Čtenářská edice populární Červené knihy, která obsahuje pouze text bez grafického doprovodu, který ovšem o to víc vyniká svou profétickou silou obraznosti a jazykové barevnosti.

Červená kniha - čtenářská edice

719 Kč
Dědečku, vyprávěj
(18x)
Otevřená kniha pro zaznamenání vzpomínek vašeho dědečka od dětství po současnost. Dědeček bude moci sám nebo s vaší pomocí vyplňovat knížku a odpoví tak na celou řadu pečlivě vybraných otázek.
Ukázky

Dědečku, vyprávěj

531 Kč
Dějiny legendárních zemí a míst
(4x)
Na cestě, jež je zasvěcená i zábavná, jak ji dokáže uspořádat jen Umberto Eco. Najdeme na ní starověké a středověké texty v bezprostředním sousedství dnešních příběhů, filmy vedle básní, komiksy vedle románů, které ovlivnily vnímavost i založení náš všech.

Dějiny legendárních zemí a míst

848 Kč
Hlavolam - 30%
(8x)
Extraliga severské krimi. Od autora knihy Síť a Čtvrtá oběť.
Ukázky

Hlavolam

94 Kč
66 Kč
Jak uspět při obchodním telefonování
V této knize naleznete praktické a vyzkoušené tipy a návody, s jejichž pomocí snadno a rychle navážete kontakt s novými zákazníky a klienty a prolomíte bariéru jejich odmítání.
Ukázky

Jak uspět při obchodním telefonování

269 Kč
Kat
Román současného bulharského spisovatele Stefana Kisjova Kat zpracovává nadčasové, stále atraktivní a aktuální téma zločinu, překračování hranic mezi dobrem a zlem. Příběh se odehrává z převážné části v kulisách totalitního Bulharska.

Kat

195 Kč
Kdo jinému jámu kopá
(2x)
Každé přísloví v této knize obsahuje krátký srozumitelný výklad, základní heslo k vyhledání a ilustraci.

Kdo jinému jámu kopá

314 Kč
Když jde o muže
(4x)
Hledáte spřízněnou duši, nebo se jen pokoušíte přimět manžela, aby vynášel odpadky? Stále znovu narážíte na zvláštní chování mužů, kterému nerozumíte, a ptáte se: „Proč to dělají?“
Ukázky

Když jde o muže

188 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>