Nejprodávanější tituly - říjen 2016

Lumír včelaří
(3x)
Medvěd Lumír, hlavní postava této dětské knihy, provází čtenáře celým včelařským rokem: od podletí až k medodobraní, kde včely berou vosk k stavbě svého díla, co je to propolis a k čemu slouží, jak funguje včelí společenství a kdo co v úle dělá.

Lumír včelaří

266 Kč
Malý princ v nás
(1x)
Mathias Jung se v kratičkých kapitolách své knihy zamýšlí nad dramatickou dobou vzniku Saint-Exupéryho knihy a uvažuje o strachu či úzkosti, bez nichž není lidského růstu.

Malý princ v nás

194 Kč
Modré stíny
(4x)
V Michalu Sýkorovi se na české scéně objevuje bravurní vypravěč a zároveň poučený autor, který navazuje mimo jiné na náročnější tradice britské detektivky.
Ukázky

Modré stíny

149 Kč
Nahá žena na střeše
Devatenáct biblickych příběhů popisuje duchovní, existenciální a psychologické aspekty, které vyvstávaly při práci s těmito texty v hagioterapeutických skupinách, jež autoři prožívali spolu se svými klienty v Psychiatrické nemocnici v Praze.

Nahá žena na střeše

215 Kč
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty
(4x)
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty komplikuje výrazným způsobem život mnohým z nás. Důsledkem mohou být často úzkosti, deprese, psychosomatická onemocnění nebo různé formy závislostí.

Nedostatečný pocit vlastní hodnoty

251 Kč
Přirozené funkce orgasmů při milování, porodu a kojení
(2x)
Tato kniha o mužských a ženských orgasmech přesvědčí kohokoliv, že lidskost se ocitá před nezbytnou, zásadní změnou. Zkusme se podívat do budoucnosti a zamysleme se nad naší civilizací v širším kontextu. V sázce je budoucnost lidstva.

Přirozené funkce orgasmů při milování, porodu a kojení

234 Kč
Revoluční ekonomie: O systému a lidech
Respektovaný ekonom Tomáš Sedláček si s publicistou Romanem Chlupatým k debatě přizval amerického anarchistu Davida Graebera, jednoho z vůdců světového hnutí Occupy, ale též uznávaného antropologa.

Revoluční ekonomie: O systému a lidech

133 Kč
Škola houslových etud I
Škola houslových etud je komplexní výukový materiál, který je výsledkem celoživotní práce houslisty a vynikajícího pedagoga Václava Krůčka.

Škola houslových etud I

338 Kč
Škola kreslení – stínování – portréty
Objevte s touto inovativní knížkou kouzlo černé a bílé barvy a naučte se zajímavým technikám stínování! Všechny postupy jistě snadno zvládnete a brzy zjistíte, že stínování tužkou není tak obtížné - že je vlastně snadné! A navíc je i zábavné!

Škola kreslení – stínování – portréty

89 Kč
Tatínek 002
Goldflamův Tatínek se vrací. A opět není k zahození! Rodiče s dětmi mohou jásat. Známý divadelník a spisovatel Arnošt Goldflam se vrátil do studia, aby načetl další pětici vlastních pohádek.
Ukázky

Tatínek 002

199 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>