Nejprodávanější tituly - listopad 2016
hudba

Staročeské vánoce - 20%
Vánoční písně z 18. a 19. století v současné úpravě pro cello, příčnou i zobcovou flétnu, klavír a zpěv, doplněné přednesem starých vánočních textů.
hudba

Staročeské vánoce

249 Kč
199 Kč
Karel IV. Historie života velkého vladaře - 11%
(1x)
Monografie Karel IV. Historie života velkého vladaře, je zdařilým pokusem o komplexní zachycení života i doby Karla IV. od jeho politických počátků v severní Itálii až po jeho diplomatickou cestu do Francie na sklonku života.
hudba
Ukázky

Karel IV. Historie života velkého vladaře

268 Kč
238 Kč
Ukolébavky pro nejmenší - 20%
(1x)
V nahrávce najdeme známé písně, jako Spi, děťátko, spi, Hajej můj andílku, Černé oči jděte spát, ale i méně známé krajové varianty uspávanek např. z Chodska, či Hrozenkova.
hudba
Ukázky

Ukolébavky pro nejmenší

99 Kč
79 Kč
Nikdo to tu nepřežije - 11%
(1x)
Monografie o americkém rockovém zpěváku 60. let Jimu Morrisonovi a skupině The Doors. odle knihy byl napsán scénář k filmu The Doors režiséra Olivera Stonea.
hudba

Nikdo to tu nepřežije

268 Kč
238 Kč
Nejlepší by bylo mít tučňáka ve vaně ... - 11%
Kohout plaší smrt je kapela založená roku 1996 v Liberci, která o sobě tvrdí, že hraje víceméně punkrock, ale hlavně to, co ji baví. Součástí knihy je flashdisk se stejnojmenným pětipísňovým EP.
hudba

Nejlepší by bylo mít tučňáka ve vaně ...

225 Kč
200 Kč
Lůzr frendly - 11%
Zralý debut jedinečného textaře, který přináší průřez svou desetiletou písničkářskou dráhou. Žánrově rozmanitý styl písní jde vždy ruku v ruce s nápaditým sdělením mísícím vtip i naléhavost, jazykovou tvořivost i pedantickou vycizelovanost.
hudba

Lůzr frendly

225 Kč
200 Kč
Kudlanka čas / Noty mollové - 11%
Souborné vydání autorských písňových textů/básní Petra Nikla doplňují autorské kresby a dvě nová Niklova hudební CD: Noty mollové s Lakomými barkami a Kudlanka čas Jaroslavem Mugrauerem a Miroslavem Černým.
hudba

Kudlanka čas / Noty mollové

441 Kč
392 Kč
Staň se pěveckou hvězdou - 20%
Učebnice krásného zpěvu sepsaná s přispěním sólisty Národního divadla Vojtěcha Filipa.
hudba
Ukázky

Staň se pěveckou hvězdou

99 Kč
79 Kč
Koh-i-noor atd. - 11%
Druhé album Vlastimila Třešňáka vyšlo v roce 1983 ve Švédsku zásluhou vydavatelství Jiřího Pallase Šafrán ´78. Reedice vzácné a nedostupné nahrávky je v novém vydání doplněna o pět písní.
hudba

Koh-i-noor atd.

225 Kč
200 Kč
Nebojte se klasiky! - Wolfgang Amadeus Mozart - 11%
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Wolganga Amadea Mozarta se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte třeba víc o tom, jak zlíbal císařovnu.
hudba

Nebojte se klasiky! - Wolfgang Amadeus Mozart

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 20 položek
1 2 > >>