Nejprodávanější tituly - prosinec 2016
písňové texty

Kašpárek v rohlíku - 50%
(8x)
Devět ilustrovaných příběhů ze života Kašpárka v rohlíku od jeho narození po současnost. Dospěláci mohou číst nahlas, děti v duchu, předškolní piškoti prohlížet. Součástí je souhrnné vydání všech kašpárkových hudebních textů včetně těch dosud neveřejných.
písňové texty
Ukázky

Kašpárek v rohlíku

398 Kč
198 Kč
Písně absurdní - 11%
(1x)
Po nahrávkách O smrti i vesele a Písně pro Ježíše vydává autor třetí CD. Po tématu smrti a tématu modlitby téma písňového smíchu. Při případném pouštění nahrávky dětem je třeba bedlivé rodičovské rozvahy!
písňové texty

Písně absurdní

340 Kč
302 Kč
Kytaru s palmou (texty písní) - 11%
Dlouho očekávaný svazek písňových textů Oldřicha Janoty. Ve svazku sledujeme proměny Janotovy poetiky v průběhu čtyřiceti let a nacházíme zde poklady patřící k tomu nejlepšímu, co v české zpívané poezii vzniklo.
písňové texty

Kytaru s palmou (texty písní)

300 Kč
266 Kč
Otvírání studánek (kniha+CD) - 11%
(1x)
Básnický text Miloslava Bureše se stal předlohou nejznámější kantáty Bohuslava Martinů. Nové vydání je doplněno nahrávkou Otvírání studánek v provedení dětského sboru Jitro.
písňové texty

Otvírání studánek (kniha+CD)

206 Kč
183 Kč
... nikoho nezabije - 20%
Kniha veršů Jiřího Suchého, která vychází po dlouhých patnácti letech, shrnuje písňovou tvorbu Jiřího Suchého v novém tisíciletí.
písňové texty

... nikoho nezabije

333 Kč
266 Kč
Miláčku, vrať se - 11%
62 + 2 texty hanspaulského hudebníka, textaře, skladatele a zpěváka. Ty, které uvízly v paměti!
písňové texty

Miláčku, vrať se

242 Kč
215 Kč
Šansony & spol. - 11%
Básně spojené s hudbou mají jedinečnou přitažlivost pro čtenáře i posluchače. K nim autor vybral výmluvné umělecké fotografie a součástí knihy je CD Motýl něhy uletí Renaty Drössler, která patnáct textů zhudebnila a nazpívala.
písňové texty

Šansony & spol.

351 Kč
312 Kč
Písně země Nairi - 11%
(1x)
Antologie arménské lidové a trubadúrské poezie, poprvé v češtině.
písňové texty

Písně země Nairi

178 Kč
158 Kč
Nejznámější dětské písničky - 11%
Zpěvník plný not, akordů a textů pro všechny děti i dospělé, kteří si rádi zahrají a zazpívají známé písničky oblíbených autorů Z. Svěráka a J. Uhlíře.
písňové texty

Nejznámější dětské písničky

179 Kč
159 Kč
Zuby nehty - 11%
První souborné vydání textů legendárního dívčího (či dámského) seskupení od Plynu přes Dybbuk až k současným Zubům nehtům. Obsahuje předmluvy Miroslava Waneka, Petra Slabého a Vojtěcha Lindaura, řadu dobových textů z tiskl, kompletní historii,...
písňové texty

Zuby nehty

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 11 položek
1 2 > >>