Nejprodávanější tituly - prosinec 2016
folk a country

Johnny Cash, I see a darkness - 11%
Johnny Cash, bekanntester Country-Sänger aller Zeiten, Rebell, Idol von Musik-Fans aller Generationen ? eine Legende bereits zu Lebzeiten.
folk a country

Johnny Cash, I see a darkness

348 Kč
310 Kč
Vykolejená - 11%
Album skupiny Jablkoň Vykolejená obsahuje třináct písniček, při kterých se dá stejně dobře myslet i nemyslet. Stačí pootevřít stavidla a stává se z něj pohodlně sjízdný, téměř střední proud.
folk a country

Vykolejená

261 Kč
232 Kč
Gravitace - 11%
Dvě silné autorské osobnosti se spojili a natočili barevné album inspirované jejich společným putováním napříč Evropou. Duo Cermaque a Iamme Candlewick dokázalo propojit svůj odlišný přístup k hudbě, napsat písně, v kterých se prolíná naděje, poznání i zamyšlení, a vytvořit barevnou a mnohovrstevnatou nahrávku Gravitace
folk a country

Gravitace

269 Kč
239 Kč
Solo - 11%
Sólové album kapelníka skupiny Traband, zpěváka, skladatele, textaře a multiinstrumentalisty. V deseti písních navazuje na cestu naznačenou albem Přítel člověka. Je postaveno na souzvuku s autoharfou, neobvyklým a již pozapomenutým nástrojem podobným citeře.
folk a country

Solo

269 Kč
239 Kč
A kdybych už měl umřít - 11%
V dlouhé řadě básníků, zhudebněných a interpretovaných Vladimírem Veitem, nemůže chybět ani Václav Hrabě, který neodmyslitelně patří k Praze šedesátých let.
folk a country

A kdybych už měl umřít

225 Kč
200 Kč
Advent - 11%
Album Advent sice přináší záznam z adventního koncertu Javorů, avšak vedle lidových koled a zhudebněných básní se zimní tematikou nahrávka obsahuje i další známé písně z repertoáru sourozenců Ulrychových.
folk a country

Advent

269 Kč
239 Kč
Studánko rubínko + CD - 11%
(1x)
Písničky, říkadla, koledy a další perly lidové slovesnosti včetně tradičních her nás provází jarem od prvních sněženek přes velikonoční svátky až po svátek sv. Jana. Ilustrace Jan Kudláček.
folk a country

Studánko rubínko + CD

314 Kč
279 Kč
Holobyt - 11%
Třetí album posouvá Martinu Trchovou k výraznější otevřenosti, po šesti letech hledání přináší dvanáct hudebně plnokrevných nadžánrových písní. Holobyt jako prázdný prostor, který lze znovu zabydlet a vykročit někam dál.
folk a country

Holobyt

269 Kč
239 Kč
O Tobje - 11%
O Tobje je výpovědí příběhů zachycených od roku 2012. Slezská písničkářka Beata Bocek a její čtvrté řadové album, které vibruje pozitivní energií písní vypadlých z tajemné skříně, kde leží i zápisník emocí, lásky, smutku, slz, strachu, ale i naděje...
folk a country

O Tobje

269 Kč
239 Kč
V klíně rodných hor - 11%
(1x)
Verše Petra Bezruče, Josefa Kainara a Josefa Kaluse, texty lidových poetů z různých koutů Moravy i z východoslovenského Šariše, ale i jedna z Klářiných básnických prvotin: tento odkaz se stal inspirací pro hudební zpracování.
folk a country

V klíně rodných hor

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 30 položek
1 2 3 > >>