Nejprodávanější tituly - prosinec 2016
rock

Neměj strach / Něžná noc - 11%
Pop-rocková formace Něžná noc se narodila z partnerství zpěvačky Blanky Šrůmové, dlouholeté frontwomanky Tiché dohody, a rockového písničkáře Jana Sahary Hedla, někdejšího spoluzakladatele skupiny Precedens ...
rock

Neměj strach / Něžná noc

270 Kč
240 Kč
déja vu live - 11%
Pavol Hammel a Radim Hladík – dvě legendy československého rocku vydávají živé album, které nahráli v brněnském klubu Stará Pekárna v květnu 2007. Album dokazuje starou pravdu, že nemáme moc autorů a zpěváků jako Pavol Hammel a virtuózních kytaristů jako Radim Hladík.
rock
Ukázky

déja vu live

269 Kč
239 Kč
Neslýchané - 11%

Rockové album skupiny Traband s názvem Neslýchané! plus DVD s názvem Neslyšené. Na CD Neslýchané! naleznete novější skladby skupiny Traband a DVD Neslyšené vám nabízí unikátní projekt –starší trabandí písně tlumočené slyšícími i neslyšícími tlumočníky do českého znakového jazyka.

rock

Neslýchané

269 Kč
239 Kč
Láska jako oliva - 11%
Láska jako oliva je první akustická deska Ivana Hlase, díky absenci velké kapely působí velmi přirozeně, nenásilně a zároveň křehce. Vynikající texty mají přesah do skutečné poezie.
rock

Láska jako oliva

269 Kč
239 Kč
Tanec! - 11%
Když tanec, tak mazec! Ideální na provětrání sluchových, mozkových, srdečních a dalších závitů. Schodiště, to je cesta do netušených prostor a zákoutí, do temných sklepů a jasných výšin.
rock

Tanec!

134 Kč
119 Kč
Miki je král - 11%
Pokud toužíte po léku na špatnou náladu, Miki je král vás spolehlivě postaví na nohy díky své hudební vitalitě a veselým textům, které nepřekvapí silnými metaforami, ale potěší lehkou a plynulou hrou slov a slovních spojení.
rock

Miki je král

89 Kč
79 Kč