Nejprodávanější knihy - prosinec 2016
detektivky

Dívka v ledu - 11%
(11x)
Poté co je v parku v jižním Londýně pod vrstvou ledu nalezeno tělo mladé ženy, na místo přijíždí detektiv šéfinspektor Erika Fosterová. Oběť, krásná dívka z mocné a bohaté rodiny, měla podle všeho dokonalý život.
detektivky

Dívka v ledu

404 Kč
359 Kč
Tiché dívky - 11%

Provokativní, ambiciózní a nezapomenutelný příběh si zamilují čtenáři Iana Rankina, Joa Nesboho a Grega Ilese Frank Rath si myslel, že když odevzdal odznak detektiva, vraždami už se nebude muset zabývat.

detektivky

Tiché dívky

314 Kč
279 Kč
Ďábel v zrcadle - 11%
(4x)
Napínavý politický thriller, odehrávající se ve Vídni na přelomu 16. a 17. století, ohromí dokonale vykreslenými dobovými reáliemi i spletitým příběhem plným akce, ale především sugestivním hledáním kořenů zločinu.
detektivky

Ďábel v zrcadle

349 Kč
310 Kč
Zabij mě znovu - 11%
(3x)

Když Maggie Taylorová přijme v Manchesteru nové zaměstnání, je přesvědčená, že pro její rodinu je to krok správným směrem. Děti si zvyknou brzy, ovšem manžel Duncan už tak nadšený není. Jednou večer přijde Maggie z práce domů a zažije šok.

detektivky

Zabij mě znovu

269 Kč
239 Kč
Šachové figurky - 6%
(9x)
Závěrečný román trilogie z ostrova Lewis. (Skála, Muž z ostrova Lewis, Šachové figurky)
detektivky

Šachové figurky

280 Kč
263 Kč
Není cesty zpět - 1%
(1x)
Měl to být skvělý večírek, jenže když Emily Kaneová dorazí ke své sestře Carrie, objeví jen prázdný dům. Večeře se vaří na sporáku, televize je zapnutá. Carrie, její manžel a dvě dcery jsou pryč.
detektivky

Není cesty zpět

404 Kč
399 Kč
Krev na sněhu - 11%
(7x)
Jo Nesbo po sérii případů detektiva Holea předkládá útlou novelu s novým hrdinou – nájemným zabijákem Olavem Johansenem.
detektivky
Ukázky

Krev na sněhu

269 Kč
239 Kč
V mrazivých časech - 38%
(1x)
Na počátku vyšetřování je několik zdánlivých sebevražd, které zaujmou komisařovu pozornost, protože se u každé z nich najde nakreslené prapodivné znamení, naznačující, že věci se zřejmě nemají tak, jak na první pohled působí.
detektivky

V mrazivých časech

303 Kč
189 Kč
Uteč rychle a vrať se pozdě - 11%
(2x)
Známé případy svérázného komisaře Adamsberga připravujeme v reedicích a v novém grafickém zpracování spolu s těmi, které francouzská historička Frédérique Audouin-Rouzeauová, píšící pod pseudonymem Fred Vargas, pro své čtenáře píše nově.
detektivky

Uteč rychle a vrať se pozdě

268 Kč
238 Kč
Ve službách zla - 11%
(2x)
Třetí případ Cormorana Strika a jeho sympatické asistentky Robin přináší nejen ďábelsky rafinovanou zápletku s neočekávanými zvraty, ale také poutavý příběh o vztahu oblíbené dvojice vyšetřovatelů na křižovatce osobních i profesních životů.
detektivky
Ukázky

Ve službách zla

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 113 položek
1 2 3 .. 12 > >>