Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2016
romantika

Milenky - 20%
Pod hladinou všedních vztahů a pocitů jsou tajná místa vyhražená snům o docela novém pojetí života. Umělecká sochařka žijící v Montaně, Grace Rodriguezová, tak tedy prožívá svůj životní příběh vdané ženy bez zaujetí a vášně až do doby,...
romantika
Ukázky

Milenky

89 Kč
71 Kč
Osudy žen - 20%
Tato kniha nám ukazuje zcela jiný pohled na osudy žen, které žijí mezi námi, a přesto je pojí zcela výjimečné životní zkušenosti. Deset vybraných žen nám odhaluje svoje postoje a přibližuje mnohdy velmi dramatické zážitky.
romantika
Ukázky

Osudy žen

69 Kč
55 Kč
Jíst, meditovat, milovat - 20%

Pouť mladé dámy za pozemskými i duchovními rozkošemi napříč Itálií, Indií a Indonésií… Nové, doplněné vydání knižního (a filmového) bestselleru.

romantika
Ukázky

Jíst, meditovat, milovat

212 Kč
170 Kč
Morová rána - 20%
Samostatné vydání druhého humoristického románu americké spisovatelky o jejím onemocnění tuberkulozou, který vyšel dosud v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal.
romantika
Ukázky

Morová rána

148 Kč
118 Kč
Lásky a strasti - 20%
Lásky a strasti je románový debut již zkušené spisovatelky. Dramatický, strhující a mnoha dialogy zpestřený děj se odehrává částečně v USA.
romantika
Ukázky

Lásky a strasti

79 Kč
63 Kč
Hra na lásku - 20%
Kristýna to v životě nemá jednoduché. Ve svých šestadvaceti letech ví, jaké to je ztratit milovaného člověka. Michal, otec její dcerky Natálky, zemřel ještě dřív, než se narodila.
romantika
Ukázky

Hra na lásku

89 Kč
71 Kč
Chci tě svést - 20%
(3x)
Čtyřicetiletá Lucie se po rozvodu se svým manželem Zdeňkem cítí velmi zraněná a prožívá nejhorší chvíle svého života. Nerozumí si se svou pubertální dcerou Lindou, která je ve svých šestnácti letech skoro nezvladatelná, ...
romantika
Ukázky

Chci tě svést

89 Kč
71 Kč
Deník - 20%
(10x)
Proslulá kniha obsahuje deníkové záznamy židovské dívky, která se s rodinou za války ukrývala před nacisty ve skrýši starého domu na předměstí Amsterodamu.
romantika
Ukázky

Deník

199 Kč
159 Kč
Láska podle Shakespeara - 20%
(1x)
Druhý díl romantické trilogie o zakázané lásce jako ze Shakespearových dramatů. Dokážou Aubrey a Daniel svou zakázanou lásku udržet v tajnosti?
romantika
Ukázky

Láska podle Shakespeara

339 Kč
271 Kč
Tohle nevyžehlíš - 20%
Miluji Tomáše. A Tomáš miluje mě. Vím to, jasná věc! Tak proč se teď válí se svou dcerou a ex někde u moře, zatímco já trčím doma a společnost mi dělá maximálně sedmička červeného? Po jeho návratu z dovolené je rázem všechno jinak. A ex mi to dává se
romantika
Ukázky

Tohle nevyžehlíš

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 23 položek
1 2 3 > >>