Nejprodávanější tituly - prosinec 2016
romantika

Pražský Casanova - 11%
(3x)
Co všechno se může stát, když na ulici oslovíte krásnou ženu? Může vás odmítnout nebo vám změnit život. Je to krok, na jehož rozmyšlení nemáte moc času. Bude to výhra nebo prohra? Jste-li někým, jako je David Braun, neváháte, protože ženy milujete.
romantika

Pražský Casanova

251 Kč
223 Kč
Tohle nevyžehlíš - 20%
Miluji Tomáše. A Tomáš miluje mě. Vím to, jasná věc! Tak proč se teď válí se svou dcerou a ex někde u moře, zatímco já trčím doma a společnost mi dělá maximálně sedmička červeného? Po jeho návratu z dovolené je rázem všechno jinak. A ex mi to dává se
romantika
Ukázky

Tohle nevyžehlíš

149 Kč
119 Kč
Vilma - 20%
(13x)
Marie musí čelit podivným náhodám. Potká zajímavého muže Patrika. Může mu důvěřovat? Skutečně Marii čeká dědictví po její slavné prababičce Vilmě? Nejde jen o lest bandy zločinců? Ubrání se Marie? Zvítězí v nerovném boji?
romantika
Ukázky

Vilma

89 Kč
71 Kč
S elegancí ježka - 11%
(7x)
Francouzský bestseller. Román psaný ironickým jazykem se odehrává v Paříži. Je vyprávěn dvěma postavami - pětačtyřicetiletou domovnicí Reneé, která je posedlá filosofií, a dvanáctiletou Palomou, která se rozhodla, že 16. června spáchá sebevraždu.
romantika

S elegancí ježka

269 Kč
239 Kč
Záměna - 20%
(6x)
Drobná překladatelka Vivien se celý život řídila chladnou logikou a práci prokládala péčí o svou jedinou žijící příbuznou. Když se však dostane do neřešitelné situace a musí zaplatit babičce operaci v soukromém sanatoriu, sáhne po zoufalém řešení ...
romantika
Ukázky

Záměna

149 Kč
119 Kč
Matka v koncích - 11%
Kniha je volným pokračováním knihy Matka v krizi.
romantika

Matka v koncích

152 Kč
135 Kč
Cena za rozkoš - 11%
Jen jednou si dovolila Niké hodit za hlavu logiku a zodpovědnost, která řídila její dosavadní život. Jen jednou dovolila rozkoši, aby vedla její rty, ruce, tělo… Vystřízlivění ale přišlo příliš brzy.
romantika

Cena za rozkoš

267 Kč
238 Kč
Citová převaděčka - 11%
Román ze současnosti určený ženám všech generací. Kniha je příběhem mladé Lucie, která prožívá drásající vztah s Tadeášem. Pro mladíka je bohužel jen člověkem, u kterého si vždy hojí své citové rány i nezdary z okolního světa.
romantika

Citová převaděčka

206 Kč
183 Kč
Hledám muže za účelem… - 11%
Mladičká venkovská vdova snad nechce od života příliš mnoho: muže, který by ji měl rád, byl dobrým otcem jejím dětem a – dostavěl dům. Ten rozestavěný dům jako by si žádal své oběti. Marta ovdoví podruhé… a nevydaří se jí ani třetí vztah…
romantika

Hledám muže za účelem…

224 Kč
199 Kč
Klauzura – vstup zakázán! - 11%
Když Clare Nellová, vycházející hvězda stříbrného plátna, ze dne na den odejde do kláštera, šéfredaktor úspěšného časopisu pro ženy za ní vysílá mladičkou redaktorku Eileen, aby stůj co stůj odhalila hereččina pikantní tajemství.
romantika

Klauzura – vstup zakázán!

152 Kč
135 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 56 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>