Nejprodávanější audioknihy ke stažení - únor 2016
umění

Ozvěny malých scén 2 - 11%
Zachycené scény a vystoupení dvojic či trojic kabaretního, popř. písničkářského typu. Účinkuje Zdeněk Dušek, Radka Fidlerová, Václav Helšus, Karel Kerlický, Lenka Machoninová a další.
umění
Ukázky

Ozvěny malých scén 2

89 Kč
79 Kč
Hurvínek a červený kohout - 20%
Veselý příběh malého Hurvínka a jeho tatínka Spejbla, který sepsali Miloš Kirschner, Vladimír Straka a Irena Straková. Na audioknize účinkují Miloš Kirschner a Helena Štáchová.
umění
Ukázky

Hurvínek a červený kohout

69 Kč
55 Kč
Klasika před školou - 20%
Projekt, ve kterém se děti předškolního věku seznamují zábavně, nenásilnou formou, prostřednictvím pohybu, malování, hry, fantazie s klasickou hudbou.
umění
Ukázky

Klasika před školou

299 Kč
239 Kč
Kabaret U dobré pohody 5. - 20%
V roce 1978 vyšlo LP album s prvním dílem Kabaretu U dobré pohody, miniserie, která navazovala na úspěšný televizní pořad. V následujících letech pak postupně vycházely další 4 díly.
umění
Ukázky

Kabaret U dobré pohody 5.

69 Kč
55 Kč
Horníček a Kopecký vzpomínají - 20%
Miroslav Horníček a Miloš Kopecký vzpomínají na společná divadelní léta.
umění
Ukázky

Horníček a Kopecký vzpomínají

69 Kč
55 Kč
Hurvínek má smůlu - 20%
Příhody neposedného zlobivce Hurvínka, jeho kamarádky Máničky, psa Žeryka a taťuldy Spejbla v klasickém podání Martina Kláska a dalších.
umění
Ukázky

Hurvínek má smůlu

99 Kč
79 Kč
Hurvínek trochu zlobí - 20%
Příhody neposedného zlobivce Hurvínka, jeho kamarádky Máničky, psa Žeryka a taťuldy Spejbla v klasickém podání Miloše Kirschnera, Heleny Štáchové, Josefa Horáka, Jiřího Stárka a Miroslava Černého.
umění
Ukázky

Hurvínek trochu zlobí

99 Kč
79 Kč
Jak pan Spejbl prášil - 20%
Příhody neposedného zlobivce Hurvínka, jeho kamarádky Máničky, psa Žeryka a taťuldy Spejbla v klasickém podání Martina Kláska, Heleny Štáchové a dalších.
umění
Ukázky

Jak pan Spejbl prášil

99 Kč
79 Kč
Povídky 1. - 20%
Povídky psali oba autoři původně pro svá jevištní vystoupení. Proto také první dva tituly /Povídky Š+G 1 a 2/ vydal Supraphon v letech l994 a l995 jako výběr z archivních zvukových záznamů inscenací této dnes už slavné dvojice.
umění
Ukázky

Povídky 1.

69 Kč
55 Kč
Povídky 2. - 20%
povídky psané oběma autory původně pro jejich jevištní vystoupení. Na audioknize účinkuje Miloslav Šimek a Jiří Grossmann.
umění
Ukázky

Povídky 2.

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 17 položek
1 2 > >>