Nejprodávanější tituly - únor 2016
cestování

Jawa kolem světa - 11%
(1x)
Autor svou osmiměsíční cestu kolem planety v sedle skoro čtyřicetileté Jawy líčí s typickou nadsázkou a lehkou ironií, přičemž si všímá historických i dalších souvislostí, zážitky nezveličuje a pracuje s dnes nepříliš módní pokorou.
cestování

Jawa kolem světa

351 Kč
312 Kč
Cesta k branám Damašku východní Afrikou
(3x)
Kniha přináší strhující příběh mladého páru, který stopem a pěšky procestoval celou Afriku během unikátní cesty trvající dva roky. Živý popis krajního dobrodružství střídají pasáže hlubšího zamyšlení na hranici evropského chápání a leckdy i za ní.
cestování
Ukázky

Cesta k branám Damašku východní Afrikou

152 Kč
Posvátná místa České republiky - 20%
Autor zavede čtenáře na místa spojená s dávnými legendami a mýty, k nimž chová úctu a jejichž proslulost zná celý český národ. K ojedinělým lokalitám naší vlasti bezesporu patří Říp, Hostýn, Petřín, Svatá Hora u Příbrami.
cestování
Ukázky

Posvátná místa České republiky

169 Kč
135 Kč
Kuba - 11%
Kuba, největší ostrov v Karibském moři, má svým návštěvníkům co nabídnout: nádherné pláže na severním pobřeží, města plná rozličných architektonických skvostů, pestrou směsici hispánských hudebních stylů, lahodný kubánský rum a samozřejmě doutníky.
cestování

Kuba

179 Kč
159 Kč
Inside IS – 10 dnů v „Islámském státě“ - 11%
Jürgen Todenhöfer cestoval jako první západní publicista, v doprovodu těžce ozbrojených džihádistů, po Islámském státě. Byla to dobrodružná akce s nejistým koncem. Jedině tak ale bylo možné poznat zblízka život nejnebezpečnějších teroristů na světě.
cestování

Inside IS – 10 dnů v „Islámském státě“

269 Kč
239 Kč
Tajemné stezky - Chřiby - strážci Středního Pomoraví - 11%
Vydejte se s námi na jihovýchodní Moravu na hranici dvou národopisných regionů - Hané a Slovácka, které od sebe odděluje pohoří Chřiby.
cestování

Tajemné stezky - Chřiby - strážci Středního Pomoraví

269 Kč
239 Kč
Zápisky a postřehy z cest
(1x)
Přečtěte si nejnovější zápisky z autorových cest za uplynulé tři roky. Obsahují postřehy a zážitky z dvaceti zemí světa, obohacené o zvyklosti a zajímavosti z procestovaných oblastí – tentokrát pohledem „pana profesora na cestách“.
cestování

Zápisky a postřehy z cest

89 Kč
Navždy Provence - 20%
(5x)
Z každé maličkosti, kterou můžeme spolu s autorem objevovat a obdivovat na francouzském venkově, na nás dýchá pohoda a vlídný humor. Do pestré směsice zážitků patří zpívající ropuchy v St. Pantaléon či přednáška na téma pastis.
cestování
Ukázky

Navždy Provence

148 Kč
118 Kč
Itálie - České stopy v Itálii ( a naopak) - 11%

Kniha mapující „české stopy“ v Itálii (a naopak) je spíše jakýmsi „pocitovým“ průvodcem než běžnou příručkou cestovatele.

cestování

Itálie - České stopy v Itálii ( a naopak)

205 Kč
182 Kč
K2 - poslední klenot mé koruny Himálaje - 11%
Kniha uzavírá svým příběhem dvacetileté himálajské dobrodružství nejúspěšnějšího českého horolezce Radka Jaroše. Je volným pokračováním publikací Hory shora a Hory shora 2, ve kterých jsou popsány jeho výstupy na předešlých třináct osmitisícovek.
cestování

K2 - poslední klenot mé koruny Himálaje

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 73 položek
1 2 3 .. 8 > >>