Nejprodávanější tituly - únor 2016
romantika

Chci tě svést
(3x)
Čtyřicetiletá Lucie se po rozvodu se svým manželem Zdeňkem cítí velmi zraněná a prožívá nejhorší chvíle svého života. Nerozumí si se svou pubertální dcerou Lindou, která je ve svých šestnácti letech skoro nezvladatelná, ...
romantika
Ukázky

Chci tě svést

89 Kč
Rok Patrika
(4x)
Domácí násilí je ožehavé téma, které se týká všech společenských vrstev. Cílem knihy je ukázat, že nikdo by se neměl v podobné situaci stydět, bát se ostudy nebo čehokoliv jiného. Novela je prvotinou autorky Kláry Bártové.
romantika

Rok Patrika

224 Kč
Deník
(10x)
Proslulá kniha obsahuje deníkové záznamy židovské dívky, která se s rodinou za války ukrývala před nacisty ve skrýši starého domu na předměstí Amsterodamu.
romantika
Ukázky

Deník

199 Kč
Morová rána
Samostatné vydání druhého humoristického románu americké spisovatelky o jejím onemocnění tuberkulozou, který vyšel dosud v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal.
romantika

Morová rána

178 Kč
Než milenec na střeše… lepší manžel v hrsti? - 30%
Novinářka Lili stojí na životním rozcestí...
romantika
Ukázky

Než milenec na střeše… lepší manžel v hrsti?

179 Kč
125 Kč
Závazek
Historická romance zasazená do období 1100 n.l., kdy Anglie byla zasažena smrtí Viléma II. a na královský trůn nastupuje Jindřich I. Gillian nikdy nebyla obyčejná dívka. Její život už od raného dětství byl provázen viděním věcích budoucích.
romantika
Ukázky

Závazek

120 Kč
Vášnivý sprosťák
Nic není lepšího než sex s ex… pokud se nezamiluješ.
romantika

Vášnivý sprosťák

331 Kč
Cukr a sůl
Doposud idylické manželství Luboše a Nory zaznamenává trhliny. Dcery Dominika a Veronika jsou ve věku, kdy už nepotřebují chůvu a Nora se chce začít realizovat ve své profesi. Její manžel je však zásadně proti. Jejich vztah se ocitá na počátku konce.
romantika

Cukr a sůl

296 Kč
S elegancí ježka
(7x)
Francouzský bestseller. Román psaný ironickým jazykem se odehrává v Paříži. Je vyprávěn dvěma postavami - pětačtyřicetiletou domovnicí Reneé, která je posedlá filosofií, a dvanáctiletou Palomou, která se rozhodla, že 16. června spáchá sebevraždu.
romantika

S elegancí ježka

269 Kč
Prokletí ohně
"Česká Barbara Erskinová" vypráví svůj první příběh… Osud, kletbu, staletou nenávist… to všechno může zlomit láska. Příběh pro ženy.
romantika
Ukázky

Prokletí ohně

149 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 24 položek
1 2 3 > >>