Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - únor 2016
naučná, odborná a učebnice

I-ťing - kniha proměn - 11%
(5x)
Jedna z nejstarších knih lidského rodu, která významně ovlivňovala vývoj čínské civilizace a filozofie. Její původ se váže k počátkům dynastie Sia v 18. století př. n. l.
naučná, odborná a učebnice

I-ťing - kniha proměn

425 Kč
378 Kč
Mise Afghánistán - 6%
(20x)
Tomáš Šebek byl v Afghánistánu dvakrát, pokaždé s Lékaři bez hranic. Mezi zákroky, při nichž operoval zraněné z bojů, léčil i "běžné" úrazy, fotil a psal. Osobité svědectví lékaře a přítele Afghánců, jejichž zemi už dlouho sužují válečné konflikty.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Mise Afghánistán

297 Kč
279 Kč
Zápas o evropskou nadvládu - 11%
(1x)
Kniha cambridgeského historika Brendana Simmse je široce založenou a erudovanou studií zabývající se vývojem mocenského zápasu o Evropu v celém novověku od pádu Cařihradu do současnosti.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Zápas o evropskou nadvládu

537 Kč
478 Kč
Život na živo - 11%
(1x)
Tato kniha je naplněna autentickými příběhy lidí, kteří za autorovy přímé účasti prožili smrt zaživa. Zhoubný proces v těle, známý jako rakovina, mnohým z nich umožnil vstát z mrtvých, když předtím překonali sami sebe.
naučná, odborná a učebnice

Život na živo

269 Kč
239 Kč
Elon Musk - 11%
(1x)
Elon Musk bývá označován za největšího inovátora současnosti, podnikatelského génia velikosti Steva Jobse. Také za workoholika, nesnesitelného egocentrika a podivína. Prředevším je ale Musk technologickým vizionářem, který mění sci-fi v realitu.
naučná, odborná a učebnice

Elon Musk

395 Kč
351 Kč
Koncept kontinua - 6%
(21x)
Autorka ve své světově proslulé knize vysvětluje, jak je potřeba zacházet s našimi dětmi, aby z nich vyrostly spokojení a samostatní lidé, kteří si nepotřebují „léčit“ své deprivace z dětství.
naučná, odborná a učebnice

Koncept kontinua

168 Kč
158 Kč
Střet civilizací - 11%
(9x)
Slavná práce předního amerického politologa je pronikavou analýzou stavu světové politiky po skončení studené války. Jedna z nejvlivnějších knih konce 20. století.
naučná, odborná a učebnice

Střet civilizací

448 Kč
398 Kč
Zpívejte s námi - 11%
(1x)
Originální knížka a CD s vydatnou porcí 35 těch opravdu nejkrásnějších lidových písniček, které by měl každý znát. Více než 50 minut hudby nahrál Kühnův dětský sbor a jeho dětští sólisté společně s těmi nejlepšími muzikanty.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Zpívejte s námi

341 Kč
303 Kč
Vychováváme děti a rosteme s nimi - 6%
(24x)
Kniha respektované americké terapeutky a rodinné poradkyně představuje ucelený koncept výchovy, kde nedominuje ani rodič ani dítě a namísto mentorování, ovládání a manipulace je s dítětem zacházeno s úctou a respektem.
naučná, odborná a učebnice

Vychováváme děti a rosteme s nimi

281 Kč
264 Kč
Jak jsme se stali kolonií - 11%
(9x)
Renomovaná ekonomka s politologickým vzděláním ve své nové knize s provokativním, leč bohužel přiléhavým názvem, popisuje cestu, kterou jsme od tzv. sametové revoluce až po dnešek prošli, analyzuje současnou situaci a zároveň načrtává možnosti vývoje
naučná, odborná a učebnice

Jak jsme se stali kolonií

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>