Nejprodávanější audioknihy na CD - únor 2016
ostatní

Jako Čuk a Gek
Ne každý má ten dar vykřesat jiskřičku humoru i z té nejvšednější a nejbanálnější situace. Petru Novotnému a Františku Ringo Čechovi však toto nadání rozhodně nechybí. Dokládá to i jejich osobitý cestopis, jenž se dočkal i své knižní podoby.
ostatní

Jako Čuk a Gek

179 Kč
Touha jménem Einodis - 11%
Původní český komorní muzikál Letní scény Divadla Ungelt pro Martu Kubišovou a Anetu Langerovou. Příběh inspirovaný nevšedním osudem baronky Sidonie Nádherné, poslední majitelky zámku Vrchotovy Janovice.
ostatní

Touha jménem Einodis

341 Kč
303 Kč
Vánoce s Františkem Nepilem - 11%
Výběr povídek s vánoční tematikou (od Adventu až po Silvestr z knih Dobré a ještě lepší jitro, Dobrou a ještě lepší neděli plus ještě něco navíc. To vše v autorově neopakovatelném podání a protknuto melodiemi známých koled.
ostatní

Vánoce s Františkem Nepilem

206 Kč
183 Kč
Bylo to na váš účet - 11%
Jedna z nejvýznamnějších rozhlasových her Ludvíka Aškenazyho vychází z Aškenazyho povídek, konkrétně z povídky Vajíčko. Dodnes patří k tomu nejlepšímu, co v oblasti rozhlasové dramatiky vzniklo.
ostatní

Bylo to na váš účet

179 Kč
159 Kč
Můj život po životě - 11%
Osmého prosince 2012 praskla Michalu Vieweghovi aorta. V nemocnici ho půl hodiny marně oživovali, a jak říká doktor Skalský, kdyby se rozhodli Michala neoperovat, nebylo by to nic proti standardním medicínským postupům. Jenže to zkusili...
ostatní

Můj život po životě

202 Kč
179 Kč
Antonín Dvořák v Americe - 11%
Na nahrávce z roku 1989 vypráví spisovatel Zdeněk Mahler nejen o Antonínu Dvořákovi v Americe, ale také o Novosvětské symfonii, o Jeanette Thurberové, o krajanech ve Spillvillu, o závisti a malosti, ...
ostatní

Antonín Dvořák v Americe

270 Kč
240 Kč
Spratek - 11%
(3x)
Skutečný příběh šestileté Sheily, která se dostane do speciální třídy pro děti s poruchami chování čte Simona Babčáková .
ostatní

Spratek

404 Kč
359 Kč
Masaryk aktuální - 6%
Přednášky promlouval Milan Machovec v letech 1993-1994 ve vlastním bytě k tématu Masaryk aktuální. Na 4 CD se profesor Machovec věnuje T.G. Masarykovi v těchto oblastech: Čím je dnes aktuální TG.M.?; Masaryk proti všem; Poslancem Říšského sněmu ...
ostatní

Masaryk aktuální

417 Kč
392 Kč
Muž, který sázel stromy - 11%
(4x)
Mistrovská povídka francouzského autora Jeana Giona z roku 1953. Stylově čisté a dějově jednoduché vyprávění o prostém, osaměle žijícím pastýři... Čte Marek Eben, režie Jan Jiráň, hudba Marek Eben, hudbu nahrála skupina Bratři Ebenové.
ostatní

Muž, který sázel stromy

179 Kč
159 Kč