Nejprodávanější tituly - únor 2016
cestopisy

Cesta k branám Damašku východní Afrikou
(3x)
Kniha přináší strhující příběh mladého páru, který stopem a pěšky procestoval celou Afriku během unikátní cesty trvající dva roky. Živý popis krajního dobrodružství střídají pasáže hlubšího zamyšlení na hranici evropského chápání a leckdy i za ní.
cestopisy
Ukázky

Cesta k branám Damašku východní Afrikou

152 Kč
Zápisky a postřehy z cest
(1x)
Přečtěte si nejnovější zápisky z autorových cest za uplynulé tři roky. Obsahují postřehy a zážitky z dvaceti zemí světa, obohacené o zvyklosti a zajímavosti z procestovaných oblastí – tentokrát pohledem „pana profesora na cestách“.
cestopisy

Zápisky a postřehy z cest

89 Kč
Itálie - České stopy v Itálii ( a naopak) - 11%

Kniha mapující „české stopy“ v Itálii (a naopak) je spíše jakýmsi „pocitovým“ průvodcem než běžnou příručkou cestovatele.

cestopisy

Itálie - České stopy v Itálii ( a naopak)

205 Kč
182 Kč
K2 - poslední klenot mé koruny Himálaje - 11%
Kniha uzavírá svým příběhem dvacetileté himálajské dobrodružství nejúspěšnějšího českého horolezce Radka Jaroše. Je volným pokračováním publikací Hory shora a Hory shora 2, ve kterých jsou popsány jeho výstupy na předešlých třináct osmitisícovek.
cestopisy

K2 - poslední klenot mé koruny Himálaje

359 Kč
319 Kč
BAM - Bajkalsko-amurská magistrála - 11%
Autor své knize popisuje nejen zážitky ze své cesty, ale také se věnuje historii výstavby železnice, tolik medializované v 70. a 80. letech minulého století.
cestopisy

BAM - Bajkalsko-amurská magistrála

297 Kč
264 Kč
Do Itálie!? K české cestopisné reprezentaci Itálie mezi válkami - 11%
Publikace je dalším z výsledků systematického zájmu literární historičky Nelly Mlsové o českou cestopisnou literaturu věnovanou Itálii.
cestopisy
Ukázky

Do Itálie!? K české cestopisné reprezentaci Itálie mezi válkami

140 Kč
124 Kč
Na sever - 11%
Kniha čtenáře zavede do divoké přírody západní Kanady a Aljašky. Tříměsíční putování začíná v Britské Kolumbii a v amerických státech Washington a Montana.
cestopisy
Ukázky

Na sever

350 Kč
311 Kč
Srbský deník - 11%
Srbsko je jediná země Evropy, k níž neexistuje knižní průvodce. Země kontroverzní a nenáviděná, hlavně těmi, kdo ji znají jenom ze zpráv před dvaceti lety. Když v ní ale strávíte kus života, promění se v zemi přívětivou, laskavou a štědrou.
cestopisy

Srbský deník

206 Kč
183 Kč
Tři bratři v cizích světech - 11%
(1x)
Kniha navazuje na sérii besed a promítání, které tři bratři po návratu z cesty kolem světa uspořádali převážně na středních školách.
cestopisy

Tři bratři v cizích světech

257 Kč
228 Kč
Čína - Střípky z jižního Podnebesí - 6%
Cestopis zavádí čtenáře do strhujících scenérií, dynamicky se proměňující jižní Číny, krajiny navždy poznamenané unikátní stopou staročínských dějin.
cestopisy

Čína - Střípky z jižního Podnebesí

235 Kč
221 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 16 položek
1 2 > >>