Nejprodávanější tituly - únor 2016
kuchařky

Bible zelených smoothie

Superpotraviny v každém doušku.


Je všeobecně známo, že každodenní strava bohatá na ovoce a zeleninu může maximalizovat vaše zdraví a pohodu. Ale věděli jste, že každodenní pití smoothie z ovoce a zeleniny může výrazně zvýšit množství záchranných

kuchařky

Bible zelených smoothie

134 Kč
Grilování - 140 moderních grilovacích receptů - 11%

Grilování, jaké jste ještě nezažili! V nové knize Zdeňka Pohlreicha najdete vedle stovky osvědčených receptů, doplněných a upravených, také čtyřicet úplně nových senzačních jídel.

kuchařky

Grilování - 140 moderních grilovacích receptů

539 Kč
479 Kč
Prague Cuisine – A Selection of Culinary Experiences in the City of Spires - 11%
Prague Cuisine is a culinary journey of discovery. From urban chic to fine dining, Dominic James shares his culinary experiences and discoveries, revealing a diverse selection of restaurants, cafés, bistros et etc.
kuchařky

Prague Cuisine – A Selection of Culinary Experiences in the City of Spires

536 Kč
476 Kč
Šťávy a míchané nápoje z přírody - 11%
Šťávy a smoothies jsou proto výrazným krokem směrem ke zdraví a ochraně před civilizačními nemocemi, které nás ohrožují.
kuchařky

Šťávy a míchané nápoje z přírody

332 Kč
295 Kč
Vaříme podle Herbáře 3
Ve třetím díle lifestylového bestselleru Vaříme podle Herbáře vám Kateřina Winterová a Linda Rybová představí kulinářské hity z další série televizního pořadu Herbář. Inspiraci k přípravě kosmetiky a skvělých jídel z bylin, zeleniny a masa.
kuchařky

Vaříme podle Herbáře 3

179 Kč
1001 receptur cocktailů - 11%
Tato oceněná a originální kniha na světovém trhu v oboru barmanství je určena jak profesionalním barmanům, tak i ostatním.
kuchařky
Ukázky

1001 receptur cocktailů

201 Kč
178 Kč
Karolína - Domácí kuchařka - 11%
(3x)
Kniha je oslavou domácího vaření. Gastronomická novinářka, písničkářka a matka tří dětí Karolína Kamberská ve svých receptech vychází z tradic našich babiček, ale přetváří je pro 21. století.
kuchařky

Karolína - Domácí kuchařka

359 Kč
319 Kč
Maminko, vyprávěj o vaření - 11%
(4x)
Po úspěšných knížkách „Babičko, vyprávěj“ a „Dědečku, vyprávěj“ připravila autorka Monika Kopřivová titul „Maminko, vyprávěj o vaření“. Jedná se o knížku, kam může maminka nebo babička zachytit rodinné kuchařské tradice, zkušenosti a tipy.
kuchařky
Ukázky

Maminko, vyprávěj o vaření

531 Kč
472 Kč
Mlsné čenichání - 11%
(1x)
Kniha psaná brutálním jazykem okraje velkoměsta si hraje s chutěmi i češtinou ale i s literárními styly ba co i s etnickými a kulturními rozdíly. Kuchařku zaměřenou na Balkán a Blízký východ napsali dva sousedi podle toho, co si doma sami vaří.
kuchařky

Mlsné čenichání

223 Kč
198 Kč
Snídaně u Florentýny - 11%
(1x)
Říká se: Snídani sněz celou, o oběd se poděl s přítelem a večeři přenech nepříteli. Když budete vařit podle této kuchařky, půjdete si pro nášup ke snídani a rozhodně se nebudete chtít dělit o svůj oběd.
kuchařky
Ukázky

Snídaně u Florentýny

494 Kč
439 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 80 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>