Nejprodávanější tituly - březen 2016
pro děti a mládež

Vesmírný kapitán 1 - Na opačný konec galaxie - 58%
Harryho Greena unesou v den jeho čtrnáctých narozenin mimozemšťané, a když se vzbudí na jejich kosmické lodi, zjistí, že všichni mimozemšťané jsou fuč.
pro děti a mládež
Ukázky

Vesmírný kapitán 1 - Na opačný konec galaxie

238 Kč
99 Kč
Král Špunt
(1x)
Komiks z tajemných moří.
pro děti a mládež

Král Špunt

89 Kč
Ranyt - 20%
Mladý elf Ranyt se vydává na dlouhou a nejistou cestu – musí najít vraha svých rodičů. Na hřbetě černého pantera překonává nebezpečí a nástrahy, bojuje o život; potkává sympatickou druidku Daniru, která ho nejen provází, ale také mu pomáhá.
pro děti a mládež
Ukázky

Ranyt

89 Kč
71 Kč
Byliny malé čarodějky - 11%
Polonca Kovačová patří k nejoblíbenějším slovinským autorkám knih pro děti. Kniha Byliny malé čarodějky je jedinečná tím, jak suverénně spojuje autorčinu dovednost vtipně, nápaditě rozvíjet děj s nevtíravou naučností.
pro děti a mládež

Byliny malé čarodějky

224 Kč
199 Kč
Dárce - 6%
(6x)
Vize ideální společnosti, pod jejímž povrchem se ale skrývá krutá pravda.
pro děti a mládež
Ukázky

Dárce

211 Kč
198 Kč
Nedokončené příběhy - 11%
Nedokončené příběhy jsou důležitým pramenem poznání světa Tolkienových knih - obsahují množství důležitých poznatků, které se mu podařilo o Středozemi odhalit, i příběhů, které se ve třech věcích odehrály.
pro děti a mládež
Ukázky

Nedokončené příběhy

619 Kč
550 Kč
Minecraft - Vydoluj maximum! - 11%
Druhé aktualizované vydání úspěšného bestselleru! Vytvoř si svůj vlastní svět! Minecraft je mnohem víc než jen hra: je to alternativní vesmír plný tvorby, dobrodružství, napětí, vášně a překvapení.
pro děti a mládež

Minecraft - Vydoluj maximum!

269 Kč
239 Kč
Harry Potter a Fénixův řád - 11%
(8x)
Pátý díl příběhů mladého čarodějnického učně Harryho Pottera a jeho věrných kamarádů Rona a Hermiony. Napětím a nervozitou byly poznamenány už prázdniny a hned od začátku pátého ročníku přichází jeden otřes za druhým...
pro děti a mládež

Harry Potter a Fénixův řád

539 Kč
479 Kč
Splynutí - 6%
(3x)
Závěrečný díl romantické fantasy trilogie. Životy Grace i Sama se ocitají v ohrožení. Jak se smrt víc a víc blíží, je stále obtížnější neztratit lásku.
pro děti a mládež

Splynutí

271 Kč
255 Kč
Hobit - 11%
(5x)
For the first time ever, a special enhanced edition of the enchanting prelude to The Lord of the Rings, illustrated throughout with over 50 sketches, drawings, paintings and maps by J. R. R. Tolkien himself.
pro děti a mládež

Hobit

1 251 Kč
1 112 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 34 položek
1 2 3 4 > >>