Nejprodávanější tituly - březen 2016
osobnosti a osudy

Létala jsem za sluncem - 20%
(1x)
Pilotka Beryl Markhamová, odvážná nekonvenční žena, která hledá své místo na zemi a nalézá je v oblacích - jako pilotka.
osobnosti a osudy
Ukázky

Létala jsem za sluncem

297 Kč
238 Kč
7x ve vedlejší úloze - 58%
(2x)

Novinářka Alice Horáčková se do podrobna vyptávala osmi sourozenců sedmi výjimečných lidí na to, jaké to je, žít svůj život ve vedlejší úloze. Zjistila, že to je často těžší než vystupovat v hlavní roli.

osobnosti a osudy
Ukázky

7x ve vedlejší úloze

238 Kč
99 Kč
Elon Musk - 11%
(1x)
Elon Musk bývá označován za největšího inovátora současnosti, podnikatelského génia velikosti Steva Jobse. Také za workoholika, nesnesitelného egocentrika a podivína. Prředevším je ale Musk technologickým vizionářem, který mění sci-fi v realitu.
osobnosti a osudy

Elon Musk

395 Kč
351 Kč
Richard Lví srdce - 6%
(1x)

Monografie je věnována rytíři par exellence, anglickému králi Richardu I. Jeanu Florimu se podařilo vytvořit brilantní portrét tohoto krále opředeného mýty a legendami.

osobnosti a osudy
Ukázky

Richard Lví srdce

406 Kč
382 Kč
Homo psychoticus - 11%
(1x)
Statečná, otevřená a nestylizovaná osobní výpověď o závažném duševním onemocnění je svědectvím každodenního zápasu o normalitu, tedy o něco, co zdraví lidé považují za samozřejmost, podléhajíce iluzorní představě, že na ni mají nárok.
osobnosti a osudy
Ukázky

Homo psychoticus

197 Kč
175 Kč
Matouš - 11%
(4x)
Strhující deník filmového vědce, kritika a esejisty Jiřího Cieslara ze sklonku jeho života patří k závažným literárním svědectvím o životě u nás v posledním čtvrtstoletí.
osobnosti a osudy

Matouš

400 Kč
355 Kč
Ve čtrnácti sám v Osvětimi - 11%
(3x)
Jde o příběh chlapce, jeho příbuzných a lidí, s nimiž přicházel do styku, v průběhu stupňujících se protižidovských opatření z roku 1942, kdy docházelo k „urychlenému odbavení“ Židů.
osobnosti a osudy

Ve čtrnácti sám v Osvětimi

446 Kč
396 Kč
Rudý car - 11%
V Rusku a možná po celém světě mezi levicově exponovanými lidmi mnohdy přežívá chápání Stalina jako architekta socialismu, vítěze nad nacisty a tvůrce sovětského impéria.
osobnosti a osudy

Rudý car

215 Kč
191 Kč
Ani víru ani ctnosti člověk nepotřebuje ke své spáse - 11%
(2x)
První biografie české spisovatelky Jany Krejcarové-Černé, dcery novinářky MIleny Jesenské a architekta Jaromíra Krejcara. Autorka čerpala z archivů, dopisů, osobních rozhovorů, ale i z policejních spisů nebo dokumentů z psychiatrických léčeben.
osobnosti a osudy

Ani víru ani ctnosti člověk nepotřebuje ke své spáse

170 Kč
151 Kč
Deník - 11%
(5x)
Druhé české vydání vrcholného díla jednoho z nejvýznamnějších polských prozaiků a dramatiků 20. století.
osobnosti a osudy

Deník

539 Kč
479 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 238 položek
1 2 3 .. 24 > >>