Nejprodávanější tituly - březen 2016
Evropa

Procházka po Karlově mostě
Karlův most – srdce Prahy, místo, kam často směřují kroky Pražanů a návštěvníků metropole z Čech i ze zahraničí. Projděte se i vy po tomto nádherném mostě a poznejte jednotlivé sochy a sousoší!
Evropa

Procházka po Karlově mostě

89 Kč
Kde pijí múzy 2
Ve druhém díle nás autor povede od Zlatého tygra, o němž byl díl první, na Nové Město do dalších slavných pražských hostinců, jejichž osudy se proťaly s českými kulturními dějinami a jež tak spoluvytvářely specifickou českou subkulturu.
Evropa

Kde pijí múzy 2

426 Kč
Neznámé Čechy 3.díl
Setkáme se tam s poutními místy, posvátnými stavbami katolíků, protestantů a židů, podzemními světy trpaslíků, pravěkými posvátnými místy, staneme u uctívaných stromů a na hřbitovech, shledáme se i s tajemnými zelenými muži v Poohří.
Evropa

Neznámé Čechy 3.díl

314 Kč
Toulavá kamera 10
(1x)
Další vydání nového dílu knihy Toulavá kamera, navazující na oblíbený televizní pořad stejného jména. V tradičním formátu jsme pro vás znovu zpracovali nevšední reportáže.
Evropa

Toulavá kamera 10

296 Kč
Pražské synagogy
Kniha Pražské synagogy si všímá historie i nové podoby sedmi nejvýznamnějších pražských synagog. Přináší podrobný umělecko-historický popis těchto unikátních památkových objektů židovské Prahy doplněný bohatou fotografickou dokumentací.
Evropa

Pražské synagogy

351 Kč
Itálie - České stopy v Itálii ( a naopak) - 76%

Kniha mapující „české stopy“ v Itálii (a naopak) je spíše jakýmsi „pocitovým“ průvodcem než běžnou příručkou cestovatele.

Evropa

Itálie - České stopy v Itálii ( a naopak)

182 Kč
44 Kč
Toulavá kamera 21
(1x)
Jak je již zvykem, v předvánočním čase vychází další díl knižní verze populárního televizního pořadu Toulavá kamera. Vedle tradiční padesátky tipů v ní najdete také exkluzivní soutěž a bonusové samolepky do svého Toulavého deníku!
Evropa

Toulavá kamera 21

296 Kč
Barcelona
(1x)
Největší zajímavosti: La Rambla, Gotická čtvrť, modernistická architektura a chrám Sagrada Família.|Barcelona je městem módy a umění, ale nenechte si ujít ani místní pláže a bujarý noční život.|Naučte se pár slov katalánsky, zatančete si sardanu, ...
Evropa
Ukázky

Barcelona

99 Kč
Francouzská riviéra
Kapesní průvodce řady Berlitz jsou již dlouhodobě zárukou pečlivě a přehledně zpracovaných a aktuálních turistických informací a rozhodně ne náhodou patří mezi nejprodávanější průvodce na světě.
Evropa

Francouzská riviéra

89 Kč
Labyrintem pražského tajemna
Důležitá pragensie z pera svérázného pražského rodáka Pavla Růta, význačného výtvarníka, ilustrátora a sběratele umění.
Evropa

Labyrintem pražského tajemna

296 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 20 položek
1 2 > >>