Nejprodávanější e-knihy - březen 2016
ostatní

Létala jsem za sluncem - 20%
(1x)
Pilotka Beryl Markhamová, odvážná nekonvenční žena, která hledá své místo na zemi a nalézá je v oblacích - jako pilotka.
ostatní
Ukázky

Létala jsem za sluncem

297 Kč
238 Kč
Tichý dech - 20%
(21x)
Kniha získala ocenění Objev roku knižní ceny Magnesia Litera 2014. Přináší unikátní svědectví mladého českého lékaře o tom, jak zachraňoval životy v krizových oblastech afrického Konga a na Haiti.
ostatní
Ukázky

Tichý dech

149 Kč
119 Kč
Houbařská vyšší dívčí - 20%
Původně jsem předpokládal, že to bude další pošahaný atlas hub. S překvapením jsem zjistil, že je to opravdu něco jako učebnice houbaření, která se dokonce dá jen tak číst za dlouhých zimních večerů.
ostatní
Ukázky

Houbařská vyšší dívčí

89 Kč
71 Kč
Karel IV. - 20%
Karel IV. byl nepochybně schopný státník a nadprůměrně vzdělaný panovník, duchovně založený. Navíc disponoval mimosmyslovými schopnostmi i viděním budoucích událostí, podle nichž do značné míry usměrňoval své kroky.
ostatní
Ukázky

Karel IV.

179 Kč
143 Kč
Rudý car - 20%
V Rusku a možná po celém světě mezi levicově exponovanými lidmi mnohdy přežívá chápání Stalina jako architekta socialismu, vítěze nad nacisty a tvůrce sovětského impéria.
ostatní
Ukázky

Rudý car

169 Kč
135 Kč
Záhadám vstříc - 20%
První díl autobiografie nejznámějšího světového biologa, skeptika a ateisty nabízí bližší pohled na autorův raný život, na intelektuální probuzení, kterého se mu dostalo v Oxfordu, a cestu, která jej vedla k napsání Sobeckého genu.
ostatní
Ukázky

Záhadám vstříc

176 Kč
141 Kč
Elon Musk - 20%
(9x)
Elon Musk bývá označován za největšího inovátora současnosti, podnikatelského génia velikosti Steva Jobse.
ostatní
Ukázky

Elon Musk

299 Kč
239 Kč
Gombrich - Tajemství obrazu a jazyk umění - 20%
Třetí, rozšířené vydání úspěšné knihy interpretující obsáhlé dílo historika umění E. H. Gombricha. Čtivá práce kritikou označovaná za „druhý Příběh umění“ je vhodná zejména pro studenty dějin umění a všech oborů zabývajících se vizualitou.
ostatní
Ukázky

Gombrich - Tajemství obrazu a jazyk umění

245 Kč
196 Kč
Padrino Krejčíř - Gangster - 20%
(1x)
Kniha přinese řadu novinek, bude mít bohatou obrazovou přílohu a také velkou mapu s pavoukem vztahů kolem Krejčíře a jeho podvodů.
ostatní
Ukázky

Padrino Krejčíř - Gangster

199 Kč
159 Kč
Elektroinstalace krok za krokem - 20%
Elektromontéři, studenti i pracovníci stavebních profesí zde naleznou informace o nejnovějších trendech v elektrických instalacích a kutilové příklady správných způsobů vytváření těchto instalací.
ostatní
Ukázky

Elektroinstalace krok za krokem

135 Kč
108 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 100 položek
1 2 3 .. 10 > >>