Nejprodávanější tituly - březen 2016
povídky

Čáp nejni kondor - 11%
Autobiografická kniha písničkářky Radůzy obohacená o fotky ze soukromého archivu s interaktivní obálkou a s audioknihou jako bonus.
povídky
Ukázky

Čáp nejni kondor

215 Kč
191 Kč
Sigmundovy můry - 11%
(1x)
V psychiatrickém centru začíná sezení. Krabice nedoručených dopisů svede dohromady umělce s pubertálním nacistou. Antihrdinové vypointovaných povídek Pavla Bušty jsou tak akorát zralí na terapeuta.
povídky

Sigmundovy můry

216 Kč
192 Kč
Horké výstřiky - 20%
Padesát erotických povídek, v kterých si zkrátka každý přijde na své. Je to kniha, ve které pro romantiku nezbývá moc místa. Kniha plná příběhů. Nejen o vzrušujících zážitcích, ale i tajných snech a představách.
povídky
Ukázky

Horké výstřiky

89 Kč
71 Kč
Jidáš byl Ufon...a jiné příběhy - 11%
(1x)
Kniha s námi v šesti povídkách prosycených jemným humorem postupně stoupá ze stok Istanbulu a staropražského podzemí, přes přízemí brazilské džungle, uliček New Orleansu či harému damašského paši až do nadhledu Jizerských hor.
povídky

Jidáš byl Ufon...a jiné příběhy

269 Kč
239 Kč
Zmizet (brož.) - 11%
(6x)
Brožované vydání souboru tří rozsáhlých povídek, ve kterých jsou hlavním tématem rodinné vztahy. Petra Soukupová za tuto knihu získala cenu Magnesia Litera 2010 pro nejlepší knihu.
povídky
Ukázky

Zmizet (brož.)

269 Kč
239 Kč
A nakonec Vánoce - 11%
(3x)
Tentokrát zasadil Petr Šabach svoje povídky do Massatschusetts v USA. Tři lehce pointované příběhy dvou dobře sehraných kluků, Damiána a Robinsona jsou prodchnuté atmosférou amerického Halloweenu a Vánoc.
povídky
Ukázky

A nakonec Vánoce

116 Kč
103 Kč
Neplač, vstaň a střílej! - 11%
(4x)
Antologie je pokusem revidovat kanonický výklad zvoleného období a představit širšímu publiku klíčové prozaické texty „povídkové epidemie“ raných dvacátých let.
povídky
Ukázky

Neplač, vstaň a střílej!

252 Kč
224 Kč
Směšné lásky - 11%
(2x)
Směšné lásky — sedm povídek, jejichž námětem je láska zasazená do komických souvislostí, anebo spíš to, co lidé v komických souvislostech pokládají za pokus o milostný vztah.
povídky

Směšné lásky

317 Kč
282 Kč
Odvážný mladý muž na létající hrazdě - 11%
Nejslavnější autorova povídková sbírka, oslavující člověka se všemi jeho talenty i slabostmi.
povídky
Ukázky

Odvážný mladý muž na létající hrazdě

214 Kč
190 Kč
Stoupání na horu - 11%
(1x)
Povídka Stoupáni na horu je romantické podobenství o lidské touze překonávat překážky a odhalovat tajemství, co asi leží daleko před námi, daleko za obzorem. Ilustrace Pavel Čech
povídky

Stoupání na horu

152 Kč
135 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 92 položek
1 2 3 .. 10 > >>